Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Krakał SmartFresh
murujemy Tactiek srednia
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
21 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 49.4
solide Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - SmartFresh 1:0

5e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton passt de bal zonder na te denken. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iannuccilli de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wisła Krakał - SmartFresh 1:1

9e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dobkowski de bal. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - SmartFresh 2:1

17e minuut.
Cuthbert is nu in balbezit. Poniedzielski onderschept slim de pass. Poniedzielski passt de bal met de wreef. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Fodor verovert de bal door een tackle van achteren. Fodor passt de bal in één keer door. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Grabas trapt de bal weg van het doel. Diyadin kopt de bal weg. Bibishkov is nu in balbezit. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dobkowski rent richting de bal. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft een lange en hoge pass. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Krzysztoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Soleimani de bal onder controle te krijgen. Fodor rent richting de bal. Fodor passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bibishkov probeert naar een medespeler te passen. Blaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Blaščák passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Əzizbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Iannuccilli met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Dobkowski de bal. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - SmartFresh 3:1

36e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal met de wreef. Grabas is nu in balbezit. Klopas onderschept slim de pass. Klopas schiet op doel. Əzizbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Stoenescu geeft een lange en hoge pass. Diyadin is nu in balbezit. Dobkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Diyadin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Diyadin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Stanton passt de bal in één keer door. Fodor rent richting de bal. Fodor passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - SmartFresh 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 48%, SmartFresh 52%.
Wisła Krakał - SmartFresh 4:1

46e minuut.
Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft een hoge lob. Blaščák heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin schiet op doel. Krzysztoń bokst de bal weg.

50e minuut.
Bibishkov kopt de bal weg. Stanton heeft problemen om de bal te vangen. Stanton passt de bal zonder na te denken. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Bibishkov passt de bal met de wreef. Dvorschák heeft problemen om de bal te vangen. Dvorschák passt de bal in één keer door. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Fodor kopt de bal weg. Stanton probeert de bal met de borst te controleren. Stanton probeert naar een medespeler te passen. Klopas rent richting de bal. Klopas schiet op doel. Əzizbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bibishkov rent richting de bal. Diyadin onderschept slim de pass. Poniedzielski probeert naar een medespeler te passen. Diyadin rent richting de bal. Diyadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grabas rent richting de bal. Grabas geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobkowski de bal. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Diyadin is nu in balbezit. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - SmartFresh 5:1

84e minuut.
Klopas kopt de bal weg. Stoenescu is nu in balbezit. Stoenescu passt de bal met de wreef. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stanton onderschept slim de pass. Stanton passt de bal met de wreef. Klopas heeft problemen om de bal te vangen. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Iannuccilli de bal onder controle te krijgen. Əzizbəyov bokst de bal weg. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 49%, SmartFresh 51%.
Wisła Krakał - SmartFresh 5:1