Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Chrzypsko Wielkie barakuda77
Normal Tactiek yyyy
42% Balbezit 58%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 44.9
unsatisfactory Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen average


1e minuut.
Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sutryk. Guillet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillet zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is de Aguilar Malda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Aguilar Malda geeft een lange en hoge pass. Linda kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keczeli heeft problemen om de bal te vangen. Keczeli draait met de bal, schiet en ... Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:1

3e minuut.
Guillet haalt uit met een fantastische trap. Kaduk met een sublieme pass. Boloboc kopt de bal weg. Guillet heeft problemen om de bal te vangen. Guillet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Doeltrap. Kaduk met een harde bal richting middenveld. Boloboc kopt de bal weg. Keczeli is nu in balbezit. Keczeli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Rduch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheba geeft een hoge lob. Guillet is nu in balbezit. Guillet schiet op doel. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:2

14e minuut.
Linda verovert de bal door een tackle van achteren. Keczeli rent richting de bal. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:3

15e minuut.
Keczeli is nu in balbezit. Keczeli speelt de bal door. Guillet is nu in balbezit. Guillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:4

19e minuut.
Hunt speelt de bal door. Cheba rent richting de bal. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guillet de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:5

22e minuut.
Sutryk controleert de bal met de borst. Cheba met een sublieme pass. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Keczeli is nu in balbezit. Keczeli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda passt de bal met de wreef. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet schiet op doel. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:6

36e minuut.
Rekowski geeft de bal voor. Azar is nu in balbezit. Azar passt de bal met de wreef. Keczeli rent richting de bal. Keczeli haalt uit met een fantastische trap. Kaduk bokst de bal weg.

38e minuut.
Cheba probeert naar een medespeler te passen. Keczeli is nu in balbezit. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keczeli verovert de bal door een tackle van achteren. Keczeli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Cheba heeft problemen om de bal te vangen. Cheba probeert naar een medespeler te passen. Guillet is nu in balbezit. Guillet schiet op doel. Daar is Keczeli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 90%, barakuda77 10%.
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:6

46e minuut.
Guillet met een sublieme pass. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Keczeli rent richting de bal. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Hunt probeert naar een medespeler te passen. Keczeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet is nu in balbezit. Guillet draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:7

57e minuut.
Keczeli is nu in balbezit. Sutryk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Keczeli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillet neemt de penalty, wat een uithaal! Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:8

65e minuut.
Collodet geeft een hoge lob. Linda heeft problemen om de bal te vangen. Keczeli rent richting de bal. Keczeli haalt uit met een fantastische trap. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:9

65e minuut.
Delbono komt het veld opgelopen. Senderowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mielcarski komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Daar is Delbono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ośródka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Delbono is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guillet met een snel genomen vrije trap. Na een snelle pass probeert Boloboc de bal onder controle te krijgen. de Aguilar Malda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Kaduk trapt de bal weg. de Aguilar Malda kopt de bal weg. Guillet is nu in balbezit. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Kaduk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda met een sublieme pass. Delbono bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbono haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Piera komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Grillini probeert naar een medespeler te passen. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbono rent richting de bal. Delbono haalt uit met een fantastische trap. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:10

76e minuut.
Tartes komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Cheba passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grillini de bal. Grillini met een sublieme pass. Delbono rent richting de bal. Delbono schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Delbono is nu in balbezit. Delbono met een sublieme pass. Klungelig pakt Linda de bal. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:11

79e minuut.
Klungelig pakt Budziszewski de bal. Delbono is nu in balbezit. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet schiet op doel. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:12

81e minuut.
Budziszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Paszkowski de bal. Delbono verovert de bal door een tackle van achteren. Delbono haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Delbono rent richting de bal. Delbono speelt de bal door. Boloboc probeert naar een medespeler te passen. Guillet rent richting de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 89%, barakuda77 11%.
KKS Chrzypsko Wielkie - barakuda77 0:12