Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lesne Dziadki 2 Varsovia Warszawa
barca Tactiek 3-5-8
51% Balbezit 49%
32% Spel op eigen helft 68%
23 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.8 gemiddelde waardering 49.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen redelijk


6e minuut.
Sturdza geeft een lange en hoge pass. Antonescu rent richting de bal. Met opzet legt Xuân Nam zijn tegenspeler op de grond. Xuân Nam krijgt een gele kaart. Antonescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Stygienko met een snel genomen vrije trap. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Landini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Varsovia Warszawa 1:0

22e minuut.
Stygienko geeft een hoge lob. Sigmund kopt de bal weg. Ángel is nu in balbezit. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza draait met de bal, schiet en ... Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Landolfo geeft een lange en hoge pass. Hungler probeert de bal met de borst te controleren. Hungler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ojanpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sturdza is nu in balbezit. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft de bal voor. Ojanpää krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Buitenspel voor Konik. Goede buitenspelval van de verdediging. Sigmund maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sturdza kopt de bal weg. Prygel is nu in balbezit. Prygel schiet op doel. Landini bokst de bal weg.

38e minuut.
Prygel kan de bal niet met de borst controleren. Prygel schiet op doel. Tuovila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonescu geeft de bal voor. Ojanpää maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 31%, Varsovia Warszawa 69%.
Lesne Dziadki 2 - Varsovia Warszawa 1:0

51e minuut.
Dámosy geeft een lange en hoge pass. Kurtul heeft problemen om de bal te vangen. Tuovila bereikt de bal nog maar net als eerste. Prygel verovert de bal door een tackle van achteren. Prygel haalt uit met een fantastische trap. Landini bokst de bal weg.

53e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiels tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Machiels krijgt een gele kaart. Ojanpää is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mešović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sigmund heeft problemen om de bal te vangen. Sigmund speelt de bal door. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft een lange en hoge pass. Ojanpää springt en kopt de bal. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tuovila heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Machiels heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Prygel rent richting de bal. Prygel draait met de bal, schiet en ... Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Varsovia Warszawa 2:0

64e minuut.
Muziek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sigmund met een snelle inworp. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza haalt uit met een fantastische trap. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojanpää springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lesne Dziadki 2 - Varsovia Warszawa 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stephens komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hungler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stephens de bal. Tuovila bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens onderschept slim de pass. Stephens schiet op doel. Landini bokst de bal weg.

79e minuut.
Antonescu is nu in balbezit. Stygienko rent richting de bal. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuul komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Xuân Nam rent richting de bal. Antonescu onderschept slim de pass. Antonescu speelt de bal door. Stephens is nu in balbezit. Stephens draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lesne Dziadki 2 33%, Varsovia Warszawa 67%.
Lesne Dziadki 2 - Varsovia Warszawa 3:0