Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barakuda77 Wisła Krakał
yyyy Tactiek murujemy
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 47
excellent Schieten good
solid Passen very good
solid Verdedigen good


5e minuut.
Keczeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczyk onderschept slim de pass. Barczyk met een sublieme pass. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Diyadin rent richting de bal. Collodet rent richting de bal. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. Grillini probeert de bal aan de voet te houden. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Zuniga geeft een hoge lob. Inworp. de Aguilar Malda met een snelle inworp. Hunt geeft een lange en hoge pass. Əzizbəyov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Wisła Krakał 1:0

23e minuut.
Zuniga probeert naar een medespeler te passen. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert passt de bal met de wreef. Diyadin rent richting de bal. Diyadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Barczyk met een sublieme pass. Azar is nu in balbezit. Diyadin verovert de bal door een tackle van achteren. Diyadin schiet op doel. Armenteros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barakuda77 - Wisła Krakał 1:1

27e minuut.
Guillet is nu in balbezit. Gehrig onderschept slim de pass. Keczeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Keczeli krijgt een gele kaart. Keczeli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Delbono komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Delbono bereikt de bal nog maar net als eerste. Delbono passt de bal met de wreef. Guillet heeft problemen om de bal te vangen. Guillet draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda geeft de bal voor. Delbono kopt de bal weg. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba passt de bal zonder na te denken. Daar is Guillet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Əzizbəyov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Wisła Krakał 2:1

41e minuut.
Azar met een harde bal richting middenveld. El-Soleimani kopt de bal weg. Daar is Grillini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 49%, Wisła Krakał 51%.
barakuda77 - Wisła Krakał 2:1

55e minuut.
Collodet bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin verovert de bal door een tackle van achteren. Grillini rent richting de bal. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Collodet geeft een hoge lob. Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheba met een sublieme pass. Guillet rent richting de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Cheba bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El-Soleimani. Cheba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piera komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Grabas rent richting de bal. Delbono onderschept slim de pass. Guillet is nu in balbezit. Delbono is nu in balbezit. Delbono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Inworp. Nawoj komt het veld opgelopen.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cheba neemt de hoekschop. Delbono kopt de bal weg. Guillet is nu in balbezit. Guillet draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Medina probeert naar een medespeler te passen. Nawoj rent richting de bal. Nawoj passt de bal zonder na te denken. Guillet rent richting de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Collodet speelt de bal door. de Aguilar Malda met een sublieme pass. Delbono is nu in balbezit. Delbono draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 31%, Wisła Krakał 69%.
barakuda77 - Wisła Krakał 2:1