Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Chrzypsko Wielkie SmartFresh
Normal Tactiek srednia
41% Balbezit 59%
77% Spel op eigen helft 23%
3 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 48.5
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Stanton met een sublieme pass. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas draait met de bal, schiet en ... Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:1

4e minuut.
Stanton passt de bal in één keer door. Klopas heeft problemen om de bal te vangen. Ośródka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ośródka krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Cetner kopt de bal weg. Klungelig pakt Rekowski de bal. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:2

7e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Cetner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stanton raakt geblesseerd tijdens het duel. Stanton zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:3

8e minuut.
Senderowski is nu in balbezit. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner rent richting de bal. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Ośródka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Delgado met de inworp. Stanton rent richting de bal. Stanton geeft de bal voor. Kaduk bokst de bal weg. Cetner geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Delgado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Klopas de bal. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Kaduk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:4

14e minuut.
Sutryk onderschept slim de pass. Sutryk speelt de bal door. Bibishkov speelt de bal door. Klopas is nu in balbezit. Klopas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa geeft een hoge lob. Daar is Rduch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Linda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klopas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Klopas neemt zijn aanloop. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:5

18e minuut.
Libiszewski geeft een lange en hoge pass. Rekowski kopt de bal weg. Cetner heeft problemen om de bal te vangen. Klopas is nu in balbezit. Klopas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ośródka probeert de bal met de borst te controleren. Stanton verovert de bal door een tackle van achteren. Stanton speelt de bal door. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas draait met de bal, schiet en ... Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Ośródka de bal. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:6

26e minuut.
Senderowski met de inworp. Ośródka rent richting de bal. Stanton is nu in balbezit. Klungelig pakt Stanton de bal. Stanton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:7

30e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton passt de bal in één keer door. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas schiet op doel. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:8

33e minuut.
Daar is Ośródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanton is nu in balbezit. Klopas is nu in balbezit. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:9

37e minuut.
Klopas is nu in balbezit. Klopas passt de bal met de wreef. Cetner kan de bal niet met de borst controleren. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Blaščák probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Rekowski is nu in balbezit. Maculewicz onderschept slim de pass. Maculewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Paszkowski passt de bal in één keer door. Sutryk rent richting de bal. Maculewicz onderschept slim de pass. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Klopas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bibishkov onderschept slim de pass. Sutryk onderschept slim de pass. Maculewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Klopas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 81%, SmartFresh 19%.
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:10

50e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton passt de bal met de wreef. Klopas is nu in balbezit. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klopas geeft een lange en hoge pass. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz geeft de bal voor. Klopas rent richting de bal. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Kaduk bokst de bal weg.

57e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Cetner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Delgado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stanton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Delgado speelt de bal door. Stanton is nu in balbezit. Stanton passt de bal zonder na te denken. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Klopas kopt de bal weg. Klungelig pakt Linda de bal. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz draait met de bal, schiet en ... Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Stanton is nu in balbezit. Stanton passt de bal zonder na te denken. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:11

65e minuut.
Klopas is nu in balbezit. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:12

67e minuut.
Stanton probeert naar een medespeler te passen. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado passt de bal zonder na te denken. Klopas rent richting de bal. Klopas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Linda met een harde bal richting middenveld. Bibishkov kopt de bal weg. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:13

73e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton verovert de bal door een tackle van achteren. Stanton passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Maculewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Stanton de bal. Stanton passt de bal in één keer door. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:14

84e minuut.
Ezenwa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delgado is nu in balbezit. Delgado met een sublieme pass. Stanton rent richting de bal. Stanton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Bibishkov rent richting de bal. Ośródka verovert de bal door een tackle van achteren. Ośródka geeft de bal voor. Libiszewski rent richting de bal. Libiszewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bibishkov kopt de bal weg. Klungelig pakt Klopas de bal. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. Kaduk bokst de bal weg. Klopas is nu in balbezit. Klopas draait met de bal, schiet en ... Linda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 73%, SmartFresh 27%.
KKS Chrzypsko Wielkie - SmartFresh 0:15