Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC SmartFresh
1 Tactiek srednia
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 48.7
good Schieten very good
adequate Passen solid
excellent Verdedigen adequate


3e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwykowski rent richting de bal. Stanton verovert de bal door een tackle van achteren. Stanton passt de bal in één keer door. Bibishkov geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Inworp. Blaščák met een snelle inworp. Mirseyid probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz geeft een lange en hoge pass. Klopas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bardi met een harde bal richting middenveld. Vaško kopt de bal weg. Judek rent richting de bal. Judek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Putowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Klopas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klopas legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Leśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - SmartFresh 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Vaško de bal. Vaško met een sublieme pass. Daar is Szwykowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
Judek onderschept slim de pass. Miodopolski rent richting de bal. Judek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Judek krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Daar is Klopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polczyk onderschept slim de pass. Maculewicz probeert naar een medespeler te passen. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Bibishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibishkov geeft de bal voor. Szwykowski heeft problemen om de bal te vangen. Klopas is nu in balbezit. Klopas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lewator verovert de bal door een tackle van achteren. Lewator geeft de bal voor. Blaščák heeft problemen om de bal te vangen. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klopas rent richting de bal. Szwykowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szwykowski geeft een hoge lob. Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanton haalt uit met een fantastische trap. Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Vaško geeft de bal voor. Klungelig pakt Dobkowski de bal. Vaško rent richting de bal. Vaško geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Polczyk probeert naar een medespeler te passen. Judek rent richting de bal. Dobkowski onderschept slim de pass. Vaško verovert de bal door een tackle van achteren. Vaško haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Dobkowski rent richting de bal. Vaško onderschept slim de pass. Bibishkov maakt een afschuwelijke overtreding. Bibishkov krijgt een gele kaart. Vaško is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bibishkov met een sublieme pass. Putaansuu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 50%, SmartFresh 50%.
Czarni FC - SmartFresh 0:1

48e minuut.
Ezenwa onderschept slim de pass. Ezenwa geeft een lange en hoge pass. Putaansuu kopt de bal weg. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Vaško geeft een hoge lob. Miodopolski heeft problemen om de bal te vangen. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni FC - SmartFresh 1:1

74e minuut.
Klungelig pakt Klopas de bal. Bardi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klopas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tamulski komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski probeert naar een medespeler te passen. Polczyk heeft problemen om de bal te vangen. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Putowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stanton onderschept slim de pass. Stanton draait met de bal, schiet en ... Leśniak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - SmartFresh 1:2

75e minuut.
Mola komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Putowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Putowski geeft de bal voor. Mola is nu in balbezit. Mola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bibishkov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lewator. Bibishkov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

78e minuut.
Stanton kopt de bal weg. Bardi rent richting de bal. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Leśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - SmartFresh 1:3

79e minuut.
Bibishkov speelt de bal door. Stanton rent richting de bal. Stanton passt de bal zonder na te denken. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dazhuang komt het veld opgelopen. Libiszewski neemt de hoekschop. Klungelig pakt Szwykowski de bal. Stanton is nu in balbezit. Stanton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - SmartFresh 1:4

82e minuut.
Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mola is nu in balbezit. Blaščák onderschept slim de pass. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Krzysztoń met een sublieme pass. Stanton kopt de bal weg. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Delgado passt de bal zonder na te denken. Klopas is nu in balbezit. Szwykowski onderschept slim de pass. Maculewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maculewicz schiet op doel. Leśniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 49%, SmartFresh 51%.
Czarni FC - SmartFresh 1:4