Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmartFresh Czarni FC
srednia Tactiek 1
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 43.3
zeer goed Schieten goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Stanton rent richting de bal. Stanton passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Miodopolski de bal. Judek onderschept slim de pass. Judek schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Bibishkov passt de bal met de wreef. Klopas is nu in balbezit. Klopas passt de bal in één keer door. Delgado geeft een hoge lob. Klopas springt en kopt de bal. Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Bibishkov met een sublieme pass. Klungelig pakt Stanton de bal. Stanton probeert naar een medespeler te passen. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ezenwa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szwykowski de bal. Klopas is nu in balbezit. Klopas schiet op doel. Leśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ezenwa is nu in balbezit. Ezenwa geeft een hoge lob. Szwykowski is nu in balbezit. Klopas onderschept slim de pass. Klopas haalt uit met een fantastische trap. Leśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bibishkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Vaško de bal. Judek is nu in balbezit. Judek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Judek probeert de bal aan de voet te houden. Bibishkov rent richting de bal. Vaško onderschept slim de pass. Vaško draait met de bal, schiet en ... Dobkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzysztoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Polczyk geeft de bal voor. Miodopolski bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmartFresh - Czarni FC 0:1

26e minuut.
Delgado onderschept slim de pass. Delgado passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas draait met de bal, schiet en ... Leśniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Stanton heeft problemen om de bal te vangen. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas draait met de bal, schiet en ... Leśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SmartFresh - Czarni FC 1:1

29e minuut.
Dobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dobkowski geeft de bal voor. Stanton kopt de bal weg. Klopas is nu in balbezit. Klopas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Krzysztoń speelt de bal door. Klopas kopt de bal weg. Stanton controleert de bal met de borst. Stanton haalt uit met een fantastische trap. Leśniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Delgado rent richting de bal. Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Stanton onderschept slim de pass. Stanton geeft een lange en hoge pass. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniak bokst de bal weg.

42e minuut.
Tamulski verovert de bal door een tackle van achteren. Tamulski met een sublieme pass. Mola probeert naar een medespeler te passen. Vaško is nu in balbezit. Vaško haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń bokst de bal weg.

44e minuut.
Mola geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaško kopt de bal weg. Judek bereikt de bal nog maar net als eerste. Judek schiet op doel. Krzysztoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmartFresh - Czarni FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmartFresh 43%, Czarni FC 57%.
SmartFresh - Czarni FC 1:2

57e minuut.
Szwykowski onderschept slim de pass. Szwykowski geeft een lange en hoge pass. Polczyk met een sublieme pass. Klungelig pakt Vaško de bal. Vaško haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń bokst de bal weg.

68e minuut.
Ezenwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezenwa geeft de bal voor. Maculewicz kopt de bal weg. Daar is Klopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klopas schiet op doel. Leśniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SmartFresh - Czarni FC 2:2

79e minuut.
Polczyk rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stanton. Polczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dazhuang komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Lewator raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stosik komt het veld opgelopen. Wisiński komt het veld opgelopen.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski met een snelle inworp. Blaščák bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu onderschept slim de pass. Putaansuu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Libiszewski rent richting de bal. Libiszewski met een sublieme pass. Delgado met een sublieme pass. Klopas bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wisiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmartFresh 58%, Czarni FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SmartFresh - Czarni FC 2:2