Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsovia Warszawa barakuda77
3-5-8 Tactiek yyyy
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten excellent
formidable Passen good
adequate Verdedigen very good


3e minuut.
Colţan passt de bal zonder na te denken. Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Armenteros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Guillet rent richting de bal. Hunt is nu in balbezit. Landolfo begaat een overtreding. Hunt raakt geblesseerd tijdens het duel. Guillet komt bij de bal en schiet. Paal!
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Colţan geeft een hoge lob. Wężowiecki kopt de bal weg. Azar is nu in balbezit. Colţan verovert de bal door een tackle van achteren. Colţan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina passt de bal zonder na te denken. Azar is nu in balbezit. Azar geeft de bal voor. Guillet maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Medina met een sublieme pass. Collodet speelt de bal door. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurtul verovert de bal door een tackle van achteren. Kurtul speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Guillet is nu in balbezit. Muziek is nu in balbezit. Guillet verovert de bal door een tackle van achteren. Guillet geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - barakuda77 0:1

33e minuut.
Konik kopt de bal weg. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki is nu in balbezit. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu schiet op doel. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hunt is nu in balbezit. Hunt passt de bal in één keer door. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet draait met de bal, schiet en ... Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
de Aguilar Malda kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Landolfo de bal onder controle te krijgen. Hunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet rent richting de bal. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Landini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 52%, barakuda77 48%.
Varsovia Warszawa - barakuda77 0:1

48e minuut.
Landini met een sublieme pass. Klungelig pakt Xuân Nam de bal. Boloboc is nu in balbezit. Boloboc geeft een hoge lob. Guillet springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mešović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Azar speelt de bal door. Piera rent richting de bal. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varsovia Warszawa - barakuda77 1:1

58e minuut.
Boloboc bereikt de bal nog maar net als eerste. Boloboc geeft de bal voor. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet haalt uit met een fantastische trap. Landini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - barakuda77 1:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konik met een snelle inworp. Colţan rent richting de bal. Colţan geeft de bal voor. Mešović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Xuân Nam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan met een sublieme pass. Mešović heeft problemen om de bal te vangen. Mešović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Grillini probeert naar een medespeler te passen. Azar controleert de bal met de borst. Mešović rent richting de bal. Mešović schiet op doel. Armenteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

67e minuut.
Yusifoğlu geeft de bal voor. Mešović is nu in balbezit. Grillini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grillini krijgt een gele kaart. Mešović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delbono komt het veld opgelopen. Mešović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Varsovia Warszawa - barakuda77 2:2

71e minuut.
Piera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boloboc rent richting de bal. Boloboc passt de bal zonder na te denken. de Aguilar Malda rent richting de bal. de Aguilar Malda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Colţan rent richting de bal. de Aguilar Malda verovert de bal door een tackle van achteren. de Aguilar Malda met een sublieme pass. Guillet is nu in balbezit. Guillet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mešović heeft problemen om de bal te vangen. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mešović zijn tegenspeler op de grond. Mešović krijgt een gele kaart.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuul komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Xuân Nam rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boloboc. Boloboc krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Medina rent richting de bal. Medina geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tuovila de bal. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel. Landini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 56%, barakuda77 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Varsovia Warszawa - barakuda77 2:2