Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barakuda77 Varsovia Warszawa
yyyy Tactiek 3-5-8
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 50.1
zeer goed Schieten solide
goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen goed


7e minuut.
Klungelig pakt Guillet de bal. Guillet probeert naar een medespeler te passen. Hunt rent richting de bal. Hunt schiet op doel. Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Varsovia Warszawa 1:0

10e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina geeft de bal voor. Hunt rent richting de bal. Hunt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Varsovia Warszawa 2:0

13e minuut.
Grillini met een sublieme pass. Azar bereikt de bal nog maar net als eerste. Azar met een sublieme pass. Guillet rent richting de bal. Guillet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Landini met een sublieme pass. Yusifoğlu kopt de bal weg. Azar heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu rent richting de bal. Delbono is nu in balbezit. Yusifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 41%, Varsovia Warszawa 59%.
barakuda77 - Varsovia Warszawa 2:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mešović komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Mešović passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu passt de bal zonder na te denken. Mešović heeft problemen om de bal te vangen. Mešović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Tuovila onderschept slim de pass. Tuovila geeft een lange en hoge pass. Grillini rent richting de bal. Yusifoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Kurtul komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Medina rent richting de bal. Mešović verovert de bal door een tackle van achteren. Collodet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Collodet krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Medina passt de bal zonder na te denken. Azar rent richting de bal. Mešović verovert de bal door een tackle van achteren. Mešović haalt uit met een fantastische trap. Armenteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Varsovia Warszawa 2:1

63e minuut.
Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal in één keer door. Mešović rent richting de bal. Mešović haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barakuda77 - Varsovia Warszawa 2:2

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chruszcz komt het veld opgelopen. Piera komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Tanaś komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doeltrap. Tuul komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Yusifoğlu speelt de bal door. Tuul is nu in balbezit. Mešović rent richting de bal. Mešović draait met de bal, schiet en ... Azar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Xuân Nam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Azar kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Xuân Nam geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Yusifoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Tuul neemt de hoekschop. Daar is Mešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 47%, Varsovia Warszawa 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
barakuda77 - Varsovia Warszawa 2:2