Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team KKS Chrzypsko Wielkie
Mecenas2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
49 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 19.4
formidable Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Kaduk met een sublieme pass. Karpan kopt de bal weg. Daar is Cetner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matea is nu in balbezit. Matea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan geeft een hoge lob. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Senderowski geeft de bal voor. Pyrka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Mencik rent richting de bal. Mencik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cetner trapt de bal weg. Selymes kopt de bal weg. Daar is Linda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matea is nu in balbezit. Matea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Selymes rent richting de bal. Selymes passt de bal in één keer door. Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi geeft de bal voor. Matea krijgt zijn hoofd ertegen. Kaduk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 1:0

12e minuut.
Pyrka passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Liepiņš de bal onder controle te krijgen. Liepiņš geeft de bal voor. Matea heeft problemen om de bal te vangen. Matea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi speelt de bal door. Mencik is nu in balbezit. Mencik haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 2:0

16e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Matea rent richting de bal. Matea passt de bal zonder na te denken. Mencik rent richting de bal. Mencik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 3:0

19e minuut.
Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi geeft een hoge lob. Matea krijgt zijn hoofd ertegen. Cetner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 4:0

21e minuut.
Jenőfi speelt de bal door. Selymes speelt de bal door. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 5:0

23e minuut.
Ośródka rent richting de bal. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Rekowski rent richting de bal. Matea onderschept slim de pass. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 6:0

24e minuut.
Linda probeert naar een medespeler te passen. Matea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sutryk is nu in balbezit. Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kaduk trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podestà zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mencik is nu in balbezit. Mencik geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Linda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ośródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karpan speelt de bal door. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik schiet op doel. Kaduk bokst de bal weg.

27e minuut.
Jenőfi met een snelle inworp. Matea kan de bal niet met de borst controleren. Matea draait met de bal, schiet en ... Ośródka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 7:0

30e minuut.
Lehiste onderschept slim de pass. Lehiste geeft een lange en hoge pass. Daar is Matea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matea schiet op doel. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Podestà met een sublieme pass. Mencik speelt de bal door. Karpan met een sublieme pass. Matea is nu in balbezit. Matea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kaduk trapt de bal weg. Selymes probeert de bal aan de voet te houden. Rduch is nu in balbezit. Selymes onderschept slim de pass. Selymes geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Jenőfi onderschept slim de pass. Jenőfi probeert naar een medespeler te passen. Matea heeft problemen om de bal te vangen. Matea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Karpan met een sublieme pass. Cetner heeft problemen om de bal te vangen. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea schiet op doel. Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 8:0

37e minuut.
Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi verovert de bal door een tackle van achteren. Jenőfi speelt de bal door. Matea rent richting de bal. Matea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Pyrka heeft problemen om de bal te vangen. Podestà speelt de bal door. Mencik heeft problemen om de bal te vangen. Mencik haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Egídio onderschept slim de pass. Egídio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linda de bal. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 18%, KKS Chrzypsko Wielkie 82%.
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 8:0

46e minuut.
Paszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszkowski passt de bal zonder na te denken. Cetner met een sublieme pass. Mencik is nu in balbezit. Mencik schiet op doel. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik schiet op doel. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Karpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpan passt de bal in één keer door. Cetner rent richting de bal. Matea onderschept slim de pass. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 9:0

52e minuut.
Pyrka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik onderschept slim de pass. Mencik geeft de bal voor. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 10:0

55e minuut.
Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner passt de bal met de wreef. Matea rent richting de bal. Matea draait met de bal, schiet en ... Kaduk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 11:0

56e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi geeft de bal voor. Matea is nu in balbezit. Matea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 12:0

57e minuut.
Budziszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Paszkowski de bal. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mencik met een snelle inworp. Karpan rent richting de bal. Budziszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karpan raakt geblesseerd tijdens het duel. Karpan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ośródka met een sublieme pass. Klungelig pakt Podestà de bal. Podestà speelt de bal door. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 13:0

61e minuut.
Budziszewski passt de bal in één keer door. Mencik is nu in balbezit. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 14:0

67e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cetner de bal. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea schiet op doel. Kaduk bokst de bal weg.

68e minuut.
Jenőfi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matea rent richting de bal. Matea haalt uit met een fantastische trap. Linda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 15:0

70e minuut.
Kaduk speelt de bal door. Lehiste kopt de bal weg. Matea is nu in balbezit. Matea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Linda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 16:0

74e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin geeft een lange en hoge pass. Matea is nu in balbezit. Matea schiet op doel. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 17:0

76e minuut.
Selymes speelt de bal door. Daar is Jenőfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jenőfi passt de bal zonder na te denken. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 18:0

79e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Karpan rent richting de bal. Karpan probeert naar een medespeler te passen. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Rekowski geeft een hoge lob. Inworp. Jenőfi met de inworp. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 19%, KKS Chrzypsko Wielkie 81%.
Mecenas Team - KKS Chrzypsko Wielkie 19:0