Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsovia Warszawa SmartFresh
3-5-8 Tactiek srednia
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
22 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.1 gemiddelde waardering 49.8
solid Schieten very good
formidable Passen solid
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Doeltrap. Krzysztoń trapt de bal weg. Stanton kopt de bal weg. Klopas rent richting de bal. Klopas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Klopas schiet op doel. Tuovila probeert de bal aan de voet te houden. Stanton rent richting de bal. Stanton haalt uit met een fantastische trap. Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 0:1

13e minuut.
Yusifoğlu speelt de bal door. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Landolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Landolfo passt de bal in één keer door. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Dobkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krzysztoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Colţan probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado speelt de bal door. Blaščák probeert naar een medespeler te passen. Maculewicz is nu in balbezit. Maculewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 0:2

28e minuut.
Landolfo speelt de bal door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Konik met de inworp. Colţan probeert de bal met de borst te controleren. Colţan speelt de bal door. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bibishkov passt de bal zonder na te denken. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal met de wreef. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz draait met de bal, schiet en ... Landini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Stanton verovert de bal door een tackle van achteren. Stanton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Klopas de bal. Maculewicz rent richting de bal. Maculewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wężowiecki met een sublieme pass. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Konik rent richting de bal. Konik passt de bal in één keer door. Colţan speelt de bal door. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 1:2

44e minuut.
Stanton rent richting de bal. Stanton passt de bal in één keer door. Klopas rent richting de bal. Klopas schiet op doel. Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 1:3

45e minuut.
Xuân Nam heeft problemen om de bal te vangen. Xuân Nam passt de bal met de wreef. Yusifoğlu rent richting de bal. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 45%, SmartFresh 55%.
Varsovia Warszawa - SmartFresh 1:3

49e minuut.
Yusifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wężowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wężowiecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Doeltrap. Mešović komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Landolfo probeert naar een medespeler te passen. Konik rent richting de bal. Konik geeft een hoge lob. Mešović is nu in balbezit. Mešović draait met de bal, schiet en ... Krzysztoń bokst de bal weg.

57e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Mešović rent richting de bal. Dobkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobkowski krijgt een gele kaart. Mešović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yusifoğlu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik is nu in balbezit. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović haalt uit met een fantastische trap. Krzysztoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 2:3

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kurtul komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Xuân Nam controleert de bal met de borst. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan speelt de bal door. Daar is Mešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović draait met de bal, schiet en ... Krzysztoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Stanton bereikt de bal nog maar net als eerste. Landolfo begaat een overtreding. Stanton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bibishkov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klopas krijgt zijn hoofd ertegen. Landini bokst de bal weg.

70e minuut.
Konik heeft problemen om de bal te vangen. Konik passt de bal met de wreef. Mešović is nu in balbezit. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Libiszewski geeft een lange en hoge pass. Kurtul bereikt de bal nog maar net als eerste. Klopas verovert de bal door een tackle van achteren. Klopas draait met de bal, schiet en ... Landini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 2:4

82e minuut.
Tuul komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tuovila probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu rent richting de bal. Mešović is nu in balbezit. Mešović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - SmartFresh 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 42%, SmartFresh 58%.
Varsovia Warszawa - SmartFresh 3:4