Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mecenas Team Wisła Krakał
Mecenas2 Tactiek murujemy
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 46.8
excellent Schieten adequate
very good Passen very good
average Verdedigen good


4e minuut.
Gehrig is nu in balbezit. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea passt de bal met de wreef. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Jenőfi geeft een lange en hoge pass. Mencik kopt de bal weg. Daar is Matea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matea haalt uit met een fantastische trap. Əzizbəyov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Wisła Krakał 1:0

8e minuut.
Matuszek rent richting de bal. Matuszek speelt de bal door. Ladislav rent richting de bal. Matea verovert de bal door een tackle van achteren. Matea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Wisła Krakał 2:0

12e minuut.
Mencik kopt de bal weg. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dvorschák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stoenescu komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Barczyk met een sublieme pass. Vílchez geeft een lange en hoge pass. Egídio heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Matuszek met een sublieme pass. Matea is nu in balbezit. Matea haalt uit met een fantastische trap. Iannuccilli probeert de bal aan de voet te houden. Əzizbəyov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Wisła Krakał 3:0

41e minuut.
Karpan passt de bal met de wreef. Selymes bereikt de bal nog maar net als eerste. Selymes passt de bal in één keer door. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mecenas Team - Wisła Krakał 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 32%, Wisła Krakał 68%.
Mecenas Team - Wisła Krakał 4:0

47e minuut.
Matuszek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpan rent richting de bal. Karpan met een sublieme pass. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Selymes verovert de bal door een tackle van achteren. Selymes speelt de bal door. Matea is nu in balbezit. Matea schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Barczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karpan rent richting de bal. Karpan passt de bal in één keer door. Matea bereikt de bal nog maar net als eerste. Matea draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov bokst de bal weg.

55e minuut.
Vílchez heeft problemen om de bal te vangen. Vílchez met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Gehrig de bal onder controle te krijgen. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jenőfi rent richting de bal. Jenőfi geeft een hoge lob. Ladislav kan de bal niet met de borst controleren. Matea is nu in balbezit. Matea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Casadevall met een sublieme pass. Inworp. El-Soleimani met de inworp. Cuthbert rent richting de bal. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Diyadin kopt de bal weg. Mencik rent richting de bal. Mencik met een sublieme pass. Matea is nu in balbezit. Matea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Selymes probeert naar een medespeler te passen. Cuthbert rent richting de bal. Met opzet legt Karpan zijn tegenspeler op de grond. Karpan krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Selymes met een sublieme pass. Matea is nu in balbezit. Matea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mencik de bal. Mencik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt El-Soleimani de bal. Jenőfi is nu in balbezit. Jenőfi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Karpan geeft een hoge lob. Iannuccilli heeft problemen om de bal te vangen. Matea rent richting de bal. Matea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Gehrig rent richting de bal. Karpan onderschept slim de pass. Karpan met een sublieme pass. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Jenőfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenőfi speelt de bal door. Ladislav rent richting de bal. Mencik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mencik schiet op doel. Əzizbəyov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mecenas Team 36%, Wisła Krakał 64%.
Mecenas Team - Wisła Krakał 4:0