Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Chrzypsko Wielkie Lesne Dziadki 2
Normal Tactiek barca
36% Balbezit 64%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 58
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 47
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Cetner rent richting de bal. Cetner geeft de bal voor. Ojanpää kopt de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Hungler geeft een hoge lob. Toderaşca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Toderaşca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sturdza kopt de bal weg. Cetner probeert de bal aan de voet te houden. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kaduk probeert naar een medespeler te passen. Ángel rent richting de bal. Ángel passt de bal in één keer door. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Ángel is nu in balbezit. Budziszewski begaat een overtreding. Ángel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sigmund zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toderaşca heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Linda trapt de bal weg. Toderaşca kopt de bal weg. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Sigmund heeft problemen om de bal te vangen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel speelt de bal door. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Sutryk rent richting de bal. Sigmund verovert de bal door een tackle van achteren. Sigmund passt de bal zonder na te denken. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:1

23e minuut.
Stygienko draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cetner de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Antonescu neemt de hoekschop. Stygienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturdza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää is nu in balbezit. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Antonescu onderschept slim de pass. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Linda trapt de bal weg. Antonescu kopt de bal weg. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Antonescu passt de bal zonder na te denken. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca geeft een lange en hoge pass. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Antonescu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Stygienko de bal onder controle te krijgen. Stygienko passt de bal in één keer door. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Sutryk met een sublieme pass. Toderaşca is nu in balbezit. Toderaşca passt de bal in één keer door. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 86%, Lesne Dziadki 2 14%.
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:2

47e minuut.
Mielcarski is nu in balbezit. Antonescu verovert de bal door een tackle van achteren. Antonescu geeft een hoge lob. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Antonescu probeert de bal met de borst te controleren. Antonescu geeft de bal voor. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:3

54e minuut.
Cetner rent richting de bal. Ojanpää onderschept slim de pass. Stygienko heeft problemen om de bal te vangen. Stygienko draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Sigmund kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Toderaşca de bal onder controle te krijgen. Toderaşca met een sublieme pass. Ojanpää heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Paal! Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Ángel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ojanpää rent richting de bal. Sutryk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ojanpää raakt geblesseerd tijdens het duel. Ojanpää legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:4

59e minuut.
Kaduk trapt de bal weg. Ángel kopt de bal weg. Klungelig pakt Ośródka de bal. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Antonescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stygienko is nu in balbezit. Ośródka begaat een overtreding. Stygienko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Antonescu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sturdza krijgt zijn hoofd ertegen. Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner geeft een hoge lob. Ángel geeft de bal voor. Ojanpää krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza schiet op doel. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft een hoge lob. Cetner probeert de bal aan de voet te houden. Sturdza rent richting de bal. Sturdza haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Doeltrap. Kaduk met een harde bal richting middenveld. Toderaşca kopt de bal weg. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Ángel met de inworp. Sturdza rent richting de bal. Sturdza geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Linda probeert de bal aan de voet te houden. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel. Cetner probeert de bal aan de voet te houden. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:5

73e minuut.
Klungelig pakt Ośródka de bal. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal met de wreef. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Antonescu speelt de bal door. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää passt de bal zonder na te denken. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Toderaşca onderschept slim de pass. Toderaşca passt de bal zonder na te denken. Ángel is nu in balbezit. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:6

85e minuut.
Hungler passt de bal in één keer door. Ośródka is nu in balbezit. Ośródka passt de bal zonder na te denken. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ángel kopt de bal weg. Daar is Sturdza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ángel bereikt de bal nog maar net als eerste. Ángel geeft een lange en hoge pass. Stygienko maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaduk bokst de bal weg. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

90e minuut.
Mielcarski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Ośródka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sturdza rent richting de bal. Sturdza draait met de bal, schiet en ... Kaduk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Chrzypsko Wielkie 94%, Lesne Dziadki 2 6%.
KKS Chrzypsko Wielkie - Lesne Dziadki 2 0:6