Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzieci Diuny FC Frytz
moja Tactiek 1a1m
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
28.6 gemiddelde waardering 29.9
adequate Schieten unsatisfactory
average Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Ramakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zumino rent richting de bal. Zumino probeert naar een medespeler te passen. Tlaga rent richting de bal. Tlaga draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Korbiel passt de bal zonder na te denken. Szántai speelt de bal door. Polimene is nu in balbezit. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński schiet op doel. Antelj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzieci Diuny 48%, FC Frytz 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzieci Diuny - FC Frytz 0:0

47e minuut.
Grzędzicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński onderschept slim de pass. Csernai geeft een hoge lob. Tlaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Antelj met een harde bal richting middenveld. Gawin kopt de bal weg. Zawadziłło is nu in balbezit. Zawadziłło schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sorvali is nu in balbezit. Sorvali met een sublieme pass. Zawadziłło is nu in balbezit. Machairidis is nu in balbezit. Machairidis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Zawadziłło probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machairidis de bal. Machairidis geeft een lange en hoge pass. Korbiel rent richting de bal. Korbiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzieci Diuny 56%, FC Frytz 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dzieci Diuny - FC Frytz 0:0