Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jebson FC PowerShell
jakas Tactiek Shell3
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 50.9
adequate Schieten very good
very good Passen adequate
good Verdedigen very good


14e minuut.
Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Łażewski de bal. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Berkiner is nu in balbezit. Berkiner passt de bal in één keer door. Gamero probeert naar een medespeler te passen. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal in één keer door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - FC PowerShell 0:1

32e minuut.
Navarrete speelt de bal door. Łażewski rent richting de bal. Stasiorowski speelt de bal door. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft een hoge lob. Prażmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abelhudo springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Łażewski met een sublieme pass. Olmos speelt de bal door. Kiecal probeert de bal aan de voet te houden. Przyjemski rent richting de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 55%, FC PowerShell 45%.
Jebson - FC PowerShell 0:1

56e minuut.
Füst passt de bal zonder na te denken. Łażewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski passt de bal in één keer door. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Bearzi onderschept slim de pass. Bearzi probeert naar een medespeler te passen. Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu geeft de bal voor. Abelhudo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Wiatrak komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Navarrete passt de bal in één keer door. Kiecal is nu in balbezit. Wiatrak onderschept slim de pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Vales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - FC PowerShell 0:2

69e minuut.
Daar is Kiecal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiatrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kiecal zijn tegenspeler op de grond. Kiecal krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Chişcanu kopt de bal weg. Navarrete heeft problemen om de bal te vangen. Stasiorowski rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - FC PowerShell 0:3

90e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bearzi met een sublieme pass. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 51%, FC PowerShell 49%.
Jebson - FC PowerShell 0:3