Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club OLML
Offwhite Tactiek guardiola
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
47 gemiddelde waardering 54.3
good Schieten very good
average Passen very good
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Gonzalez Lobo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ilieş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Akgün rent richting de bal. Akgün geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stroganov de bal. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stroganov is nu in balbezit. Michalczewski onderschept slim de pass. Michalczewski passt de bal in één keer door. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Concepción verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gonzalez Lobo met een sublieme pass. Labiş is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gonzalez Lobo zal de hoekschop nemen. Kondrot springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Gonzalez Lobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti geeft een hoge lob. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een lange en hoge pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş draait met de bal, schiet en ... Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - OLML 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 49%, OLML 51%.
Sportis Social Football Club - OLML 0:1

52e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha passt de bal met de wreef. Fredborg rent richting de bal. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - OLML 0:2

58e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş passt de bal met de wreef. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel. Nghĩa Dũng bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baykal passt de bal in één keer door. Daar is Michalczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michalczewski passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Peltmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski speelt de bal door. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş schiet op doel. Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - OLML 0:3

62e minuut.
Akgün raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bîrcan komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Gonzalez Lobo rent richting de bal. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Daar is Labiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş springt en kopt de bal. Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zordan met de inworp. Kićko speelt de bal door. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Brusquetti passt de bal in één keer door. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal passt de bal met de wreef. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg.

72e minuut.
Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal probeert naar een medespeler te passen. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Concepción met een harde bal richting middenveld. Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski passt de bal in één keer door. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski passt de bal met de wreef. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - OLML 0:4

90e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal passt de bal in één keer door. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - OLML 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 52%, OLML 48%.
Sportis Social Football Club - OLML 0:5