Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 20:45
  • Competitiewedstrijd: Liga V.192 [del]
  • Stadion: OLML Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 10092
OLML La Sportiva
guardiola Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 25.5
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Baykal rent richting de bal. Baykal passt de bal zonder na te denken. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Sawko geeft de bal voor. Cieczko is nu in balbezit. Cieczko passt de bal met de wreef. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Baykal geeft de bal voor. Bîrcan kopt de bal weg. Wasilkowski heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ludwiczak passt de bal met de wreef. Kondrot rent richting de bal. Labiş speelt de bal door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 1:0

16e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Labiş rent richting de bal. Labiş passt de bal zonder na te denken. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak draait met de bal, schiet en ... Grochowski bokst de bal weg.

19e minuut.
Labiş geeft een lange en hoge pass. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 2:0

20e minuut.
Bîrcan passt de bal in één keer door. Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak passt de bal in één keer door. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 3:0

22e minuut.
Kondrot passt de bal zonder na te denken. Sawko is nu in balbezit. Kołodziejczak rent richting de bal. Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bîrcan rent richting de bal. Sawko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bîrcan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akgün zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 4:0

26e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş geeft de bal voor. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Grochowski bokst de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 5:0

29e minuut.
Baykal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bîrcan geeft de bal voor. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Grochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 6:0

31e minuut.
Baykal passt de bal met de wreef. Bîrcan is nu in balbezit. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal geeft de bal voor. Kondrot springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Chruszcz kopt de bal weg. Baykal probeert naar een medespeler te passen. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Grochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 7:0

38e minuut.
Broniewski kopt de bal weg. Inworp. Labiş met de inworp. Cieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieczko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Baykal kopt de bal weg. Ludwiczak heeft problemen om de bal te vangen. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 18%, La Sportiva 82%.
OLML - La Sportiva 7:0

46e minuut.
Kondrot met een sublieme pass. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş passt de bal met de wreef. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal met de wreef. Grochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Labiş geeft de bal voor. Klungelig pakt Sawko de bal. Baykal is nu in balbezit. Baykal draait met de bal, schiet en ... Bîrcan geeft een hoge lob. Grochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kondrot rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 8:0

56e minuut.
Akgün kan de bal niet met de borst controleren. Akgün passt de bal met de wreef. Wasilkowski is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Chruszcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Manka onderschept slim de pass. Manka geeft een lange en hoge pass. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Bîrcan rent richting de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Grochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Akgün speelt de bal door. Labiş rent richting de bal. Labiş met een sublieme pass. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kołodziejczak onderschept slim de pass. Cieczko onderschept slim de pass. Cieczko probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Bîrcan passt de bal met de wreef. Daar is Ludwiczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwiczak passt de bal in één keer door. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 9:0

73e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Grochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 10:0

74e minuut.
Broniewski geeft een lange en hoge pass. Jaraczewski kopt de bal weg. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grochowski trapt de bal weg van het doel. Cieczko kopt de bal weg. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Grochowski bokst de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Akgün probeert naar een medespeler te passen. Broniewski heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Grochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 11:0

81e minuut.
Łęgosz is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot met een sublieme pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş geeft een hoge lob. Grochowski bokst de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - La Sportiva 12:0

86e minuut.
Ludwiczak onderschept slim de pass. Ludwiczak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Labiş de bal. Labiş geeft de bal voor. Bîrcan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cieczko kopt de bal weg. Ludwiczak heeft problemen om de bal te vangen. Ludwiczak passt de bal zonder na te denken. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Klungelig pakt Moskov de bal. Bîrcan rent richting de bal. Moskov begaat een overtreding. Bîrcan raakt geblesseerd tijdens het duel. Ludwiczak komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baykal de bal. Baykal geeft een hoge lob. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Grochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 19%, La Sportiva 81%.
OLML - La Sportiva 12:0