Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka FC Victoria Leszczyna
attack1 Tactiek vic
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 45.6
adequate Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen solid


15e minuut.
Santos Palicio speelt de bal door. Daar is Kuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stelmaszewski begaat een overtreding. Kuder raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuder kan niet meer verder spelen. Sorescu komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Daar is Santos Palicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadoveza onderschept slim de pass. Nadoveza passt de bal zonder na te denken. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kantola geeft een hoge lob. Pungă rent richting de bal. Pungă passt de bal zonder na te denken. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Rysman met een sublieme pass. Klungelig pakt Pungă de bal. Pungă speelt de bal door. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - FC Victoria Leszczyna 0:1

34e minuut.
Mösler rent richting de bal. Mösler draait met de bal, schiet en ... Serra speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Pacholczyk met een sublieme pass. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Kantola is nu in balbezit. Szczerban verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Serra neemt vlug de vrije trap. Daar is Pandelescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Misarko is nu in balbezit. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 57%, FC Victoria Leszczyna 43%.
Fc Karolówka - FC Victoria Leszczyna 0:1

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pacholczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - FC Victoria Leszczyna 0:2

57e minuut.
Nadoveza geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Palicio met een snelle inworp. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Misarko bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko geeft een hoge lob. Inworp. Rysman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pandelescu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pungă geeft de bal voor. Reynoso kopt de bal weg. Pandelescu is nu in balbezit. Pandelescu schiet op doel. Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - FC Victoria Leszczyna 0:3

74e minuut.
Rysman met een sublieme pass. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Darniak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Darniak krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Biżek verovert de bal door een tackle van achteren. Stelmaszewski onderschept slim de pass. Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 51%, FC Victoria Leszczyna 49%.
Fc Karolówka - FC Victoria Leszczyna 0:3