Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria Leszczyna Fc Karolówka
vic Tactiek attack1
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 47.4
good Schieten solid
good Passen solid
excellent Verdedigen very good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Palicio met een snelle inworp. Espadachin bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik onderschept slim de pass. Drabik geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Rastiello kan de bal niet met de borst controleren. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson probeert naar een medespeler te passen. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mösler met een sublieme pass. Santos Palicio speelt de bal door. Stratev bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik verovert de bal door een tackle van achteren. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Espadachin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mösler rent richting de bal. Mösler passt de bal zonder na te denken. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Santos Palicio passt de bal in één keer door. Domazet is nu in balbezit. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 0:1

26e minuut.
Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Rysman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysman probeert naar een medespeler te passen. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:1

34e minuut.
Stelmaszewski met een sublieme pass. Oncică geeft een lange en hoge pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:2

39e minuut.
Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Stratev verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Jiaolong bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Stratev passt de bal in één keer door. Oncică geeft de bal voor. Drabik rent richting de bal. Drabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 56%, Fc Karolówka 44%.
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:3

68e minuut.
Pungă probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reynoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dickson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Drabik passt de bal zonder na te denken. Dickson speelt de bal door. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Serra maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Domazet geeft een lange en hoge pass. Dickson kopt de bal weg. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 48%, Fc Karolówka 52%.
FC Victoria Leszczyna - Fc Karolówka 1:4