Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch.chorzów KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
nowa Tactiek dymy here
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
43.1 gemiddelde waardering 42.2
very good Schieten very good
weak Passen good
very good Verdedigen good


2e minuut.
Miazga is nu in balbezit. Miazga geeft de bal voor. Labatt is nu in balbezit. Labatt draait met de bal, schiet en ... Kammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:1

5e minuut.
Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto passt de bal met de wreef. Labatt rent richting de bal. Adaçok rent richting de bal. Adaçok schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Miazga rent richting de bal. Miazga passt de bal in één keer door. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Adaçok rent richting de bal. Adaçok schiet op doel. Kammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:2

13e minuut.
Kammer met een sublieme pass. Jekić kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Adaçok de bal onder controle te krijgen. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok is nu in balbezit. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jekić onderschept slim de pass. Jekić passt de bal zonder na te denken. Ricetto met een sublieme pass. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:3

33e minuut.
Daar is Ricetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reitmeyer is nu in balbezit. Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Kammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:4

34e minuut.
Tüptürk speelt de bal door. Frączyński speelt de bal door. Sadik speelt de bal door. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Mérő probeert naar een medespeler te passen. Frączyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Junkkari. Junkkari krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Gherghel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sariwa de bal. Miazga rent richting de bal. Sariwa onderschept slim de pass. Sariwa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sjölund rent richting de bal. Adaçok onderschept slim de pass. Adaçok passt de bal in één keer door. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 58%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 42%.
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:4

46e minuut.
Ryndak rent richting de bal. Ryndak geeft de bal voor. Labatt kopt de bal weg. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel. Kammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Jekić probeert naar een medespeler te passen. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto speelt de bal door. Daar is Adaçok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaçok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Ricetto passt de bal met de wreef. Jekić met een sublieme pass. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel. Kammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:5

65e minuut.
Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa passt de bal met de wreef. Sadik rent richting de bal. Sadik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jekić probeert naar een medespeler te passen. Ricetto rent richting de bal. Reitmeyer onderschept slim de pass. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel. Kammer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt haalt uit met een fantastische trap. Kammer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Sjölund onderschept slim de pass. Sjölund geeft de bal voor. Klungelig pakt Jekić de bal. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cantù rent richting de bal. Cantù geeft de bal voor. Ricetto speelt de bal door. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Kammer bokst de bal weg.

77e minuut.
Mérő met een sublieme pass. Sadik rent richting de bal. Junkkari legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Junkkari krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Sadik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sadik neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Gherghel is nu in balbezit. Ricetto onderschept slim de pass. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jekić de bal. Jekić passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Miazga met een sublieme pass. Ricetto rent richting de bal. Ricetto passt de bal zonder na te denken. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt schiet op doel. Kammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adaçok rent richting de bal. Sjölund onderschept slim de pass. Labatt rent richting de bal. Labatt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 47%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 53%.
Ruch.chorzów - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:6