Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sośnica Sągorsi
OF ATT Tactiek LFC
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.6 gemiddelde waardering 41.6
adequate Schieten good
weak Passen adequate
adequate Verdedigen good


2e minuut.
De Ganay passt de bal in één keer door. Choszczewski rent richting de bal. Groznik rent richting de bal. Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Kostikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Schifani rent richting de bal. Faryński verovert de bal door een tackle van achteren. Faryński met een sublieme pass. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Faryński schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frakiewicz de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quang Long zal de hoekschop nemen. Gałuszka maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha verovert de bal door een tackle van achteren. Czeremcha schiet op doel. Dimita bokst de bal weg.

6e minuut.
Inworp. Vandenbergh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bláthy speelt de bal door. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Koselski kopt de bal weg. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha rent richting de bal. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Sągorsi 0:1

23e minuut.
Choszczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Choszczewski met een sublieme pass. Rupiński bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay onderschept slim de pass. De Ganay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Babski probeert de bal aan de voet te houden. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay passt de bal in één keer door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Schifani controleert de bal met de borst. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński is nu in balbezit. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Faryński rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski passt de bal in één keer door. De Ganay rent richting de bal. De Ganay schiet op doel. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka schiet op doel. Dimita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Sągorsi 0:2

39e minuut.
Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka onderschept slim de pass. Apfeldorf rent richting de bal. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Bláthy speelt de bal door. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski met een sublieme pass. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Sągorsi 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 54%, Sągorsi 46%.
AC Sośnica - Sągorsi 1:2

50e minuut.
Daar is Schifani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Faryński onderschept slim de pass. Faryński passt de bal in één keer door. Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha haalt uit met een fantastische trap. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Blakemore onderschept slim de pass. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh geeft de bal voor. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tersánszky-Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kułyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czeremcha rent richting de bal. Czeremcha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Faryński probeert naar een medespeler te passen. Czeremcha is nu in balbezit. Czeremcha passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De Ganay is nu in balbezit. De Ganay passt de bal zonder na te denken. Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gałuszka is nu in balbezit. Frakiewicz is nu in balbezit. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Dimita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Sągorsi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 58%, Sągorsi 42%.
AC Sośnica - Sągorsi 1:3