Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria Leszczyna OLML
vic Tactiek guardiola
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Inworp. Baykal met de inworp. Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak geeft de bal voor. Labiş springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pungă is nu in balbezit. Pungă geeft een lange en hoge pass. Manka probeert de bal met de borst te controleren. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ludwiczak kopt de bal weg. Michalczewski heeft problemen om de bal te vangen. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş draait met de bal, schiet en ... Serra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Brusquetti probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Baykal speelt de bal door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gonzalez Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Lobo schiet op doel. Serra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - OLML 0:1

37e minuut.
Michalczewski passt de bal met de wreef. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 70%, OLML 30%.
FC Victoria Leszczyna - OLML 0:1

47e minuut.
Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Espadachin de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Baykal probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski speelt de bal door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel. Serra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - OLML 0:2

56e minuut.
Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski draait met de bal, schiet en ... Daar is Nadoveza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Labiş de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - OLML 0:3

72e minuut.
Doeltrap. Bîrcan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Labiş rent richting de bal. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Nadoveza heeft problemen om de bal te vangen. Baykal is nu in balbezit. Baykal speelt de bal door. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Serra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 71%, OLML 29%.
FC Victoria Leszczyna - OLML 0:3