Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka Sportis Social Football Club
attack1 Tactiek Offwhite
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 46.3
solide Schieten goed
solide Passen matig
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Darniak begaat een overtreding. Bâtă raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzepicha met een snel genomen vrije trap. Bâtă maakt een snoekduik en kopt de bal. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 0:1

6e minuut.
Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio passt de bal zonder na te denken. Szczerban heeft problemen om de bal te vangen. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 1:1

10e minuut.
Jiaolong speelt de bal door. Rzepicha kopt de bal weg. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 1:2

14e minuut.
Bruderek rent richting de bal. Bruderek passt de bal in één keer door. Daar is Bâtă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 1:3

16e minuut.
Zika is nu in balbezit. Zika geeft de bal voor. Daar is Darniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 1:4

27e minuut.
Dickson passt de bal zonder na te denken. Mösler rent richting de bal. Mösler speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Stroganov heeft problemen om de bal te vangen. Mösler kopt de bal weg. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban haalt uit met een fantastische trap. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 2:4

34e minuut.
Giejsztorewicz geeft de bal voor. Inworp. Ene zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ilieş geeft een hoge lob. Bâtă springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Santos Palicio rent richting de bal. Santos Palicio passt de bal met de wreef. Dickson rent richting de bal. Dickson geeft een lange en hoge pass. Przaśniewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dickson geeft een lange en hoge pass. Peltmanis onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santos Palicio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szczerban maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dickson geeft de bal voor. Inworp. Ene met de inworp. Ilieş geeft de bal voor. Bâtă springt en kopt de bal. Jiaolong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Santos Palicio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dickson is nu in balbezit. Dickson geeft de bal voor. Przaśniewicz rent richting de bal. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 56%, Sportis Social Football Club 44%.
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 2:4

46e minuut.
Ene rent richting de bal. Zika is nu in balbezit. Zika geeft een hoge lob. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel. Jiaolong kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Szczerban heeft problemen om de bal te vangen. Szczerban met een sublieme pass. Przaśniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przaśniewicz draait met de bal, schiet en ... Concepción maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 3:4

59e minuut.
Zika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zika geeft een lange en hoge pass. Misarko onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kićko zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 3:5

66e minuut.
Peltmanis onderschept slim de pass. Peltmanis geeft een hoge lob. Kićko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kramski rent richting de bal. Kramski geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Dickson passt de bal in één keer door. Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio met een sublieme pass. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ilieş kopt de bal weg. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Kićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 61%, Sportis Social Football Club 39%.
Fc Karolówka - Sportis Social Football Club 3:5