Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club Fc Karolówka
Offwhite Tactiek attack1
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
18 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.4 gemiddelde waardering 41.9
good Schieten solid
average Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Zika probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ilieş de bal. Ilieş met een sublieme pass. Klungelig pakt Bruderek de bal. Bruderek haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong bokst de bal weg. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 1:0

5e minuut.
Kićko rent richting de bal. Biżek verovert de bal door een tackle van achteren. Biżek probeert naar een medespeler te passen. Drabik rent richting de bal. Drabik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bruderek controleert de bal met de borst. Kićko is nu in balbezit. Kićko geeft de bal voor. Bâtă springt en kopt de bal. Kuder heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ene is nu in balbezit. Zika rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dickson. Dickson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Kramski is nu in balbezit. Kramski geeft een lange en hoge pass. Peltmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik verovert de bal door een tackle van achteren. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg.

16e minuut.
Ilieş verovert de bal door een tackle van achteren. Ilieş passt de bal in één keer door. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Bâtă de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zika met een sublieme pass. Bâtă rent richting de bal. Bruderek rent richting de bal. Bruderek schiet op doel. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Concepción met een sublieme pass. Kićko kopt de bal weg. Kuder probeert de bal met de borst te controleren. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Concepción met een harde bal richting middenveld. Zika kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Biżek de bal onder controle te krijgen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Ilieş is nu in balbezit. Ilieş passt de bal zonder na te denken. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel. Jiaolong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 2:0

42e minuut.
Ilieş passt de bal in één keer door. Zika is nu in balbezit. Zika probeert naar een medespeler te passen. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 47%, Fc Karolówka 53%.
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 2:0

49e minuut.
Drabik kopt de bal weg. Santos Palicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltmanis begaat een overtreding. Peltmanis krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Kramski passt de bal met de wreef. Dickson met een sublieme pass. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Drabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 2:1

56e minuut.
Kramski probeert naar een medespeler te passen. Mösler rent richting de bal. Mösler geeft een lange en hoge pass. Drabik rent richting de bal. Drabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 2:2

57e minuut.
Inworp. Oncică met de inworp. Kićko probeert de bal met de borst te controleren. Biżek geeft een hoge lob. Drabik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko geeft een hoge lob. Klungelig pakt Peltmanis de bal. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik schiet op doel. Concepción verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Kićko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bruderek de bal. Bruderek passt de bal met de wreef. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă schiet op doel. Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 3:2

71e minuut.
Buitenspel voor Drabik. Goede buitenspelval van de verdediging. Zika maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Klungelig pakt Kuder de bal. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Stroganov geeft de bal voor. Daar is Kramski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 4:2

78e minuut.
Zordan probeert naar een medespeler te passen. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 5:2

81e minuut.
Kramski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Kićko speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Stroganov rent richting de bal. Stroganov geeft de bal voor. Zika speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 53%, Fc Karolówka 47%.
Sportis Social Football Club - Fc Karolówka 5:2