Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sośnica KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
OF ATT Tactiek dymy here
56% Balbezit 44%
52% Spel op eigen helft 48%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.7 gemiddelde waardering 42
average Schieten very good
weak Passen adequate
solid Verdedigen good


1e minuut.
Apfeldorf probeert naar een medespeler te passen. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt passt de bal met de wreef. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Labatt rent richting de bal. Labatt probeert naar een medespeler te passen. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dimita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:1

6e minuut.
Miazga speelt de bal door. Schifani is nu in balbezit. Schifani met een sublieme pass. Fremel is nu in balbezit. Fremel geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. Ryndak kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:1

17e minuut.
Ricetto verovert de bal door een tackle van achteren. Ricetto passt de bal zonder na te denken. Labatt is nu in balbezit. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Adaçok is nu in balbezit. Adaçok passt de bal met de wreef. Labatt probeert naar een medespeler te passen. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal in één keer door. Parrish probeert de bal aan de voet te houden. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Bláthy is nu in balbezit. Bláthy met een sublieme pass. Fremel is nu in balbezit. Fremel probeert naar een medespeler te passen. Bláthy geeft een hoge lob. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Choszczewski is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Frakiewicz onderschept slim de pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal in één keer door. Labatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Labatt geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
De Ganay kopt de bal weg. Ricetto speelt de bal door. Daar is Adaçok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Frakiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 54%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:1

46e minuut.
Lauth geeft een lange en hoge pass. Ricetto controleert de bal met de borst. Bláthy probeert naar een medespeler te passen. Fremel is nu in balbezit. Fremel geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal in één keer door. Labatt rent richting de bal. Labatt geeft een lange en hoge pass. Ricetto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:2

60e minuut.
Labatt onderschept slim de pass. Labatt passt de bal in één keer door. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Schifani verovert de bal door een tackle van achteren. Labatt is nu in balbezit. Jekić rent richting de bal. Jekić geeft een hoge lob. Frakiewicz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ryndak passt de bal met de wreef. Miazga speelt de bal door. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ricetto kan de bal niet met de borst controleren. Ricetto geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Frakiewicz de bal onder controle te krijgen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Adaçok met een sublieme pass. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto onderschept slim de pass. Ricetto draait met de bal, schiet en ... Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 49%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 51%.
AC Sośnica - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:3