Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast AC Sośnica
dymy here Tactiek OF ATT
42% Balbezit 58%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten weak
good Passen weak
good Verdedigen good


1e minuut.
Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jekić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jekić passt de bal zonder na te denken. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Ricetto speelt de bal door. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok passt de bal zonder na te denken. Jekić rent richting de bal. Jekić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 1:0

11e minuut.
Jekić rent richting de bal. Apfeldorf rent richting de bal. Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Adaçok schiet op doel. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 2:0

14e minuut.
Blakemore rent richting de bal. Kreivis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreivis geeft de bal voor. Jekić springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Schifani de bal onder controle te krijgen. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 3:0

16e minuut.
Schifani passt de bal zonder na te denken. Jekić probeert naar een medespeler te passen. Ricetto rent richting de bal. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Adaçok onderschept slim de pass. Jekić is nu in balbezit. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 4:0

23e minuut.
Miazga geeft de bal voor. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal zonder na te denken. Ricetto rent richting de bal. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Dimita bokst de bal weg. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Apfeldorf geeft de bal voor. Frakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Frakiewicz is nu in balbezit. Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 5:0

26e minuut.
Kreivis passt de bal in één keer door. Jekić is nu in balbezit. Jekić speelt de bal door. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tersánszky-Tóth speelt de bal door. Vandenbergh rent richting de bal. Vandenbergh passt de bal in één keer door. De Ganay rent richting de bal. De Ganay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Kreivis verovert de bal door een tackle van achteren. Kreivis probeert naar een medespeler te passen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 6:0

45e minuut.
Kreivis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tersánszky-Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth speelt de bal door. Vandenbergh is nu in balbezit. Vandenbergh probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 54%, AC Sośnica 46%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 6:0

57e minuut.
Blakemore heeft problemen om de bal te vangen. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Paal!

58e minuut.
Ricetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kreivis is nu in balbezit. Kreivis passt de bal in één keer door. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Schifani speelt de bal door. Kreivis geeft een hoge lob. Frakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pirata met een harde bal richting middenveld. Kreivis kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth is nu in balbezit. Jekić onderschept slim de pass. Jekić met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jekić met een sublieme pass. Ricetto heeft problemen om de bal te vangen. Ricetto passt de bal zonder na te denken. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel. De bal raakt de paal. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ricetto verovert de bal door een tackle van achteren. Schifani is nu in balbezit. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frakiewicz de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Choszczewski is nu in balbezit. Catalano Dupuy onderschept slim de pass. Catalano Dupuy geeft een hoge lob. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Fremel rent richting de bal. Junkkari verovert de bal door een tackle van achteren. Junkkari geeft de bal voor. Jekić rent richting de bal. Jekić geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Klungelig pakt Tersánszky-Tóth de bal. Tersánszky-Tóth geeft een hoge lob. Choszczewski kopt de bal weg. De Ganay heeft problemen om de bal te vangen. De Ganay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bláthy met een sublieme pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal in één keer door. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 41%, AC Sośnica 59%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - AC Sośnica 6:0