Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#mafialeosia Ruch.chorzów
LFC Tactiek nowa
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 39.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen zwak
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Sadik rent richting de bal. Sadik passt de bal met de wreef. Mérő is nu in balbezit. Sariwa is nu in balbezit. Sariwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Kostikas trapt de bal weg van het doel. Gałuszka kopt de bal weg. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk geeft de bal voor. Reitmeyer onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Quang Long probeert naar een medespeler te passen. Rylik rent richting de bal. Rylik passt de bal met de wreef. Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Tüptürk rent richting de bal. Tüptürk geeft een lange en hoge pass. Rylik kopt de bal weg. Klungelig pakt Gałuszka de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tüptürk passt de bal met de wreef. Quang Long rent richting de bal. Quang Long passt de bal met de wreef. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Quang Long onderschept slim de pass. Quang Long probeert naar een medespeler te passen. Cysarz geeft de bal voor. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Quang Long kopt de bal weg. Gałuszka heeft problemen om de bal te vangen. Sjölund rent richting de bal. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Frączyński onderschept slim de pass. Frączyński met een sublieme pass. Sadik speelt de bal door. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Groznik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cantù zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherghel geeft de bal voor. Klingler kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mérő is nu in balbezit. Mérő passt de bal zonder na te denken. Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa draait met de bal, schiet en ... Kostikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Ruch.chorzów 0:1

31e minuut.
Koselski met een sublieme pass. Frączyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klingler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadik is nu in balbezit. Sadik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Quang Long met een sublieme pass. Rylik rent richting de bal. Rylik geeft de bal voor. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Kammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik onderschept slim de pass. Klingler rent richting de bal. Sadik verovert de bal door een tackle van achteren. Sadik geeft de bal voor. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Groznik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Ruch.chorzów 0:2

40e minuut.
Cysarz geeft de bal voor. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gałuszka onderschept slim de pass. Sjölund is nu in balbezit. Sjölund passt de bal zonder na te denken. Rylik is nu in balbezit. Rylik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Ruch.chorzów 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 44%, Ruch.chorzów 56%.
#mafialeosia - Ruch.chorzów 1:2

46e minuut.
Rupiński komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gherghel passt de bal zonder na te denken. Sariwa met een sublieme pass. Klingler heeft problemen om de bal te vangen. Sadik verovert de bal door een tackle van achteren. Sadik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Frączyński passt de bal zonder na te denken. Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rylik probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Kammer bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő onderschept slim de pass. Mérő passt de bal zonder na te denken. Sadik rent richting de bal. Sadik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Babski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kułyk geeft de bal voor. Rylik kan de bal niet met de borst controleren. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupiński begaat een overtreding. Gherghel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cantù zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sadik springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kułyk met een sublieme pass. Czeremcha is nu in balbezit. Sjölund tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czeremcha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

69e minuut.
Mérő passt de bal zonder na te denken. Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik schiet op doel. Klingler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kostikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Ruch.chorzów 1:3

84e minuut.
Rupiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rylik is nu in balbezit. Rylik geeft een hoge lob. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Frączyński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mérő de bal. Groznik is nu in balbezit. Mérő verovert de bal door een tackle van achteren. Mérő haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 45%, Ruch.chorzów 55%.
#mafialeosia - Ruch.chorzów 1:3