Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch.chorzów Sągorsi
nowa Tactiek LFC
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten adequate
weak Passen average
good Verdedigen good


6e minuut.
Kułyk geeft de bal voor. Cantù rent richting de bal. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Szamosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - Sągorsi 0:1

11e minuut.
Gherghel met een snelle inworp. Mérő met een sublieme pass. Sadik is nu in balbezit. Sadik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Saleva rent richting de bal. Czeremcha verovert de bal door een tackle van achteren. Czeremcha probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - Sągorsi 0:2

19e minuut.
Czeremcha onderschept slim de pass. Czeremcha speelt de bal door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Reitmeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - Sągorsi 0:3

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Long met een snelle inworp. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Faryński verovert de bal door een tackle van achteren. Faryński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sadik probeert naar een medespeler te passen. Cysarz rent richting de bal. Cysarz passt de bal in één keer door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Szamosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kułyk zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Czeremcha de bal. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Koselski probeert naar een medespeler te passen. Groznik rent richting de bal. Mérő onderschept slim de pass. Mérő draait met de bal, schiet en ... Kostikas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
Babski verovert de bal door een tackle van achteren. Babski geeft een hoge lob. Sjölund rent richting de bal. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Saleva geeft de bal voor. Rupiński is nu in balbezit. Sadik onderschept slim de pass. Sadik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - Sągorsi 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 53%, Sągorsi 47%.
Ruch.chorzów - Sągorsi 1:3

46e minuut.
Rylik komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Mérő is nu in balbezit. Mérő speelt de bal door. Sariwa speelt de bal door. Sadik is nu in balbezit. Sadik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Frączyński neemt de hoekschop. Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Rylik rent richting de bal. Rylik geeft een hoge lob. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Szamosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch.chorzów - Sągorsi 1:4

59e minuut.
Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long geeft de bal voor. Reitmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szerszunowicz komt het veld opgelopen. Qualizza komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Czeremcha passt de bal in één keer door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Tüptürk naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gałuszka raakt geblesseerd tijdens het duel. Gałuszka wilt de vrije trap nemen. Szamosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa probeert naar een medespeler te passen. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő onderschept slim de pass. Mérő geeft een lange en hoge pass. Qualizza bokst de bal weg. Daar is Sadik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sadik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Saleva kopt de bal weg. Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koselski passt de bal zonder na te denken. Czeremcha rent richting de bal. Czeremcha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch.chorzów 52%, Sągorsi 48%.
Ruch.chorzów - Sągorsi 1:4