Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria Leszczyna Sportis Social Football Club
vic Tactiek Offwhite
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 45.7
good Schieten adequate
good Passen average
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Rzepicha raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pungă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelmaszewski met een sublieme pass. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel. Concepción maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 1:0

18e minuut.
Stelmaszewski kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Bruderek zijn tegenspeler op de grond. Stelmaszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stelmaszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Peltmanis verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pungă zal de hoekschop nemen. Reynoso kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pungă kan de bal niet met de borst controleren. Pungă geeft de bal voor. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 2:0

34e minuut.
Nadoveza geeft de bal voor. Klungelig pakt Stroganov de bal. Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastiello schiet op doel. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 59%, Sportis Social Football Club 41%.
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 3:0

51e minuut.
Rysman met een snelle inworp. Stelmaszewski controleert de bal met de borst. Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Rastiello rent richting de bal. Rastiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ene speelt de bal door. Peltmanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastiello haalt uit met een fantastische trap. Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Stratev geeft een hoge lob. Pungă is nu in balbezit. Pungă speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. Concepción verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stroganov bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Peltmanis heeft problemen om de bal te vangen. Reynoso is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Peltmanis ... Strafschop! Peltmanis krijgt een gele kaart. Reynoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Rastiello neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 4:0

88e minuut.
Stelmaszewski passt de bal in één keer door. Rysman bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysman probeert naar een medespeler te passen. Rastiello rent richting de bal. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Stelmaszewski kopt de bal weg. Daar is Peltmanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stroganov is nu in balbezit. Rastiello verovert de bal door een tackle van achteren. Rastiello haalt uit met een fantastische trap. Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 49%, Sportis Social Football Club 51%.
FC Victoria Leszczyna - Sportis Social Football Club 5:0