Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 20:40
  • Competitiewedstrijd: Liga V.192 [del]
  • Stadion: OLML Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 17003
OLML Fc Karolówka
guardiola Tactiek attack1
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
19 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Fredborg geeft een hoge lob. Mösler speelt de bal door. Santos Palicio rent richting de bal. Santos Palicio geeft een hoge lob. Szczerban springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Dickson rent richting de bal. Dickson geeft een lange en hoge pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Nghĩa Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 0:1

4e minuut.
Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een hoge lob. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - Fc Karolówka 1:1

8e minuut.
Darniak is nu in balbezit. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson passt de bal zonder na te denken. Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft de bal voor. Szczerban maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gonzalez Lobo met de inworp. Brusquetti rent richting de bal. Brusquetti passt de bal zonder na te denken. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Labiş maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jiaolong probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Lobo kopt de bal weg. Labiş is nu in balbezit. Labiş draait met de bal, schiet en ... Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Dickson met een sublieme pass. Ludwiczak speelt de bal door. Baykal probeert naar een medespeler te passen. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Gonzalez Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Lobo speelt de bal door. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel. Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 2:1

33e minuut.
Gonzalez Lobo geeft een hoge lob. Misarko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Giejsztorewicz de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Dickson rent richting de bal. Dickson geeft de bal voor. Manka probeert de bal met de borst te controleren. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - Fc Karolówka 2:2

43e minuut.
Kondrot kopt de bal weg. Giejsztorewicz rent richting de bal. Labiş verovert de bal door een tackle van achteren. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 50%, Fc Karolówka 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
OLML - Fc Karolówka 2:2

46e minuut.
Brusquetti geeft een hoge lob. Labiş maakt een snoekduik en kopt de bal. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 3:2

50e minuut.
Dickson probeert naar een medespeler te passen. Oncică is nu in balbezit. Oncică met een sublieme pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nghĩa Dũng bokst de bal weg.

53e minuut.
Cieczko geeft een lange en hoge pass. Daar is Gonzalez Lobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalez Lobo geeft een hoge lob. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Jiaolong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Misarko geeft de bal voor. Inworp. Ludwiczak met een snelle inworp. Baykal geeft de bal voor. Labiş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 4:2

64e minuut.
Giejsztorewicz speelt de bal door. Gonzalez Lobo is nu in balbezit. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel. Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Labiş is nu in balbezit. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 5:2

66e minuut.
Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban passt de bal met de wreef. Cieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik onderschept slim de pass. Drabik schiet op doel. Nghĩa Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Brusquetti passt de bal in één keer door. Gonzalez Lobo rent richting de bal. Gonzalez Lobo probeert naar een medespeler te passen. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ... Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Inworp. Bîrcan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Baykal speelt de bal door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot passt de bal in één keer door. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jiaolong met een harde bal richting middenveld. Brusquetti kopt de bal weg. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel. Jiaolong bokst de bal weg.

80e minuut.
Inworp. Socea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Santos Palicio passt de bal in één keer door. Nghĩa Dũng probeert naar een medespeler te passen. Kondrot kopt de bal weg. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Fc Karolówka 6:2

88e minuut.
Kondrot controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dachev komt het veld opgelopen. Misarko neemt vlug de vrije trap. Szczerban kopt de bal weg. Cieczko probeert de bal aan de voet te houden. Drabik is nu in balbezit. Drabik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 46%, Fc Karolówka 54%.
OLML - Fc Karolówka 6:2