Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka OLML
attack1 Tactiek guardiola
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
42.6 gemiddelde waardering 54.9
redelijk Schieten uitstekend
solide Passen zeer goed
goed Verdedigen solide


11e minuut.
Ludwiczak geeft de bal voor. Daar is Kuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Jiaolong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 0:1

12e minuut.
Bîrcan rent richting de bal. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson geeft een lange en hoge pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Karolówka - OLML 1:1

20e minuut.
Michalczewski met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal in één keer door. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:2

26e minuut.
Biżek met een sublieme pass. Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio passt de bal zonder na te denken. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... Nghĩa Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Baykal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brusquetti geeft een lange en hoge pass. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:3

32e minuut.
Ludwiczak probeert de bal met de borst te controleren. Ludwiczak geeft de bal voor. Bîrcan kopt de bal weg. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pizzetto kopt de bal weg. Dickson heeft problemen om de bal te vangen. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Michalczewski met een sublieme pass. Kuder is nu in balbezit. Bîrcan verovert de bal door een tackle van achteren. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:4

38e minuut.
Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Kuder is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot schiet op doel. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:5

39e minuut.
Pacholczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Biżek de bal. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mösler probeert naar een medespeler te passen. Santos Palicio heeft problemen om de bal te vangen. Santos Palicio geeft de bal voor. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap. Nghĩa Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 55%, OLML 45%.
Fc Karolówka - OLML 1:5

46e minuut.
Fredborg is nu in balbezit. Fredborg geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oncică met een snelle inworp. Pacholczyk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Baykal geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kramski de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:6

52e minuut.
Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. Jiaolong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:7

55e minuut.
Nghĩa Dũng met een sublieme pass. Bîrcan kopt de bal weg. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 1:8

57e minuut.
Manka heeft problemen om de bal te vangen. Drabik rent richting de bal. Manka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drabik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacholczyk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Nghĩa Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 2:8

60e minuut.
Baykal rent richting de bal. Baykal passt de bal met de wreef. Brusquetti met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Gonzalez Lobo geeft een lange en hoge pass. Bîrcan kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuder de bal. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Michalczewski de bal. Michalczewski met een sublieme pass. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 2:9

71e minuut.
Fredborg geeft de bal voor. Bîrcan met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kondrot de bal onder controle te krijgen. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 2:10

72e minuut.
Labiş komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Fredborg geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski met een sublieme pass. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 2:11

81e minuut.
Dachev komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brusquetti met een sublieme pass. Kramski is nu in balbezit. Kramski geeft een lange en hoge pass. Santos Palicio heeft problemen om de bal te vangen. Brusquetti geeft de bal voor. Jiaolong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - OLML 2:12

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nghĩa Dũng trapt de bal weg. Michalczewski kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 68%, OLML 32%.
Fc Karolówka - OLML 2:12