Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sośnica Ruch.chorzów
OF ATT Tactiek nowa
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 37.4
adequate Schieten solid
weak Passen weak
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
De Ganay met een sublieme pass. Daar is Choszczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski passt de bal met de wreef. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tüptürk begaat een overtreding. Choszczewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Schifani met een snel genomen vrije trap. De Ganay maakt een snoekduik en kopt de bal. Kammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Blakemore kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tüptürk met een snelle inworp. Sadik probeert de bal met de borst te controleren. Sadik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mérő geeft de bal voor. Klungelig pakt Schifani de bal. Sadik onderschept slim de pass. Sadik schiet op doel. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 0:1

14e minuut.
Daar is Cantù, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ganay geeft de bal voor. Tüptürk rent richting de bal. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Dimita met een harde bal richting middenveld. Bláthy kopt de bal weg. Daar is Sjölund, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sariwa kopt de bal weg. Tersánszky-Tóth probeert naar een medespeler te passen. Cantù is nu in balbezit. De Ganay onderschept slim de pass. De Ganay draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 1:1

42e minuut.
Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik passt de bal in één keer door. Schifani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő onderschept slim de pass. Mérő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 58%, Ruch.chorzów 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sośnica - Ruch.chorzów 1:1

51e minuut.
Saleva is nu in balbezit. Bláthy onderschept slim de pass. Bláthy passt de bal met de wreef. Klungelig pakt De Ganay de bal. De Ganay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 2:1

67e minuut.
Sariwa passt de bal zonder na te denken. Sadik met een sublieme pass. Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő onderschept slim de pass. Mérő draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kammer niet meer kan verder spelen. Szamosi komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De Ganay onderschept slim de pass. Saleva met een sublieme pass. Bláthy speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Szamosi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 3:1

78e minuut.
Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandenbergh geeft een hoge lob. Schifani kan de bal niet met de borst controleren. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Blakemore de bal. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński geeft de bal voor. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Apfeldorf heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De Ganay passt de bal zonder na te denken. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski onderschept slim de pass. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Szamosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 4:1

85e minuut.
Fremel met een snelle inworp. Daar is De Ganay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Ganay passt de bal in één keer door. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski haalt uit met een fantastische trap. Szamosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Frakiewicz rent richting de bal. Frakiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Frączyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sadik geeft de bal voor. Dimita bokst de bal weg. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Ruch.chorzów 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 54%, Ruch.chorzów 46%.
AC Sośnica - Ruch.chorzów 4:2