Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast #mafialeosia
dymy here Tactiek LFC
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 43.8
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Miazga passt de bal met de wreef. Junkkari probeert naar een medespeler te passen. Czeremcha probeert naar een medespeler te passen. Kułyk rent richting de bal. Kułyk geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ricetto met een sublieme pass. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Koselski rent richting de bal. Adaçok onderschept slim de pass. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ricetto geeft een hoge lob. Klingler is nu in balbezit. Klingler passt de bal zonder na te denken. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Miazga passt de bal met de wreef. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto met een sublieme pass. Adaçok heeft problemen om de bal te vangen. Adaçok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Czeremcha rent richting de bal. Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga geeft een lange en hoge pass. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Rylik passt de bal in één keer door. Daar is Quang Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long passt de bal zonder na te denken. Czeremcha rent richting de bal. Czeremcha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Jekić geeft een hoge lob. Ricetto kopt de bal weg. Klungelig pakt Adaçok de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Kostikas bokst de bal weg.

32e minuut.
Quang Long is nu in balbezit. Quang Long met een sublieme pass. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - #mafialeosia 0:1

36e minuut.
Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić is nu in balbezit. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Kostikas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - #mafialeosia 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 52%, #mafialeosia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - #mafialeosia 1:1

46e minuut.
Rupiński komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Inworp. Jekić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rylik rent richting de bal. Kreivis onderschept slim de pass. Kreivis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Kreivis is nu in balbezit. Kreivis passt de bal zonder na te denken. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Ricetto rent richting de bal. Ricetto schiet op doel. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto rent richting de bal. Adaçok is nu in balbezit. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jekić met de inworp. Kreivis speelt de bal door. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Kułyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Shchirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - #mafialeosia 1:2

80e minuut.
Kułyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shchirik de bal. Junkkari is nu in balbezit. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Parrish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Junkkari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rylik speelt de bal door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 55%, #mafialeosia 45%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - #mafialeosia 1:2