Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sągorsi KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
LFC Tactiek dymy here
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 44.8
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Kreivis is nu in balbezit. Kreivis passt de bal met de wreef. Faryński heeft problemen om de bal te vangen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Jekić is nu in balbezit. Jekić passt de bal in één keer door. Rupiński heeft problemen om de bal te vangen. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:1

27e minuut.
Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreivis onderschept slim de pass. Kreivis probeert naar een medespeler te passen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jekić probeert naar een medespeler te passen. Ricetto heeft problemen om de bal te vangen. Groznik rent richting de bal. Adaçok onderschept slim de pass. Adaçok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:2

39e minuut.
Koselski speelt de bal door. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Jekić probeert naar een medespeler te passen. Adaçok rent richting de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Groznik heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:3

39e minuut.
Groznik rent richting de bal. Ricetto onderschept slim de pass. Ricetto passt de bal met de wreef. Jekić rent richting de bal. Jekić met een sublieme pass. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jekić is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ricetto neemt de hoekschop. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Quang Long geeft de bal voor. Shchirik heeft problemen om de bal te vangen. Miazga is nu in balbezit. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka schiet op doel. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:3

44e minuut.
Catalano Dupuy geeft een lange en hoge pass. Kułyk rent richting de bal. Kułyk passt de bal zonder na te denken. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Pirata bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sągorsi 56%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 44%.
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:3

46e minuut.
Rylik komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Adaçok passt de bal met de wreef. Jekić rent richting de bal. Jekić passt de bal met de wreef. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kreivis onderschept slim de pass. Kreivis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rupiński de bal. Adaçok rent richting de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Faryński passt de bal zonder na te denken. Rylik is nu in balbezit. Rylik probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Jekić geeft een lange en hoge pass. Adaçok rent richting de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rupiński de bal onder controle te krijgen. Kostikas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:4

65e minuut.
Junkkari geeft een hoge lob. Ricetto rent richting de bal. Ricetto speelt de bal door. Daar is Adaçok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaçok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Cveklić geeft een hoge lob. Inworp. Cysarz met de inworp. Quang Long geeft een hoge lob. Gałuszka springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:4

71e minuut.
Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić geeft de bal voor. Jekić speelt de bal door. Daar is Adaçok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal zonder na te denken. Adaçok rent richting de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Groznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić onderschept slim de pass. Jekić geeft een hoge lob. Adaçok rent richting de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Kostikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:5

88e minuut.
Groznik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jekić met de inworp. Kreivis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreivis geeft een lange en hoge pass. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Adaçok rent richting de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sągorsi 50%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 50%.
Sągorsi - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:6