Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast OLML
dymy here Tactiek guardiola
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 54.6
adequate Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Cieczko met een sublieme pass. Brusquetti probeert naar een medespeler te passen. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ... Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:1

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brusquetti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Baykal kopt de bal weg. Abu-Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Labiş rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:2

26e minuut.
Klungelig pakt Miazga de bal. Michalczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baykal zal de hoekschop nemen. Brusquetti kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Ryndak de bal onder controle te krijgen. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti geeft een lange en hoge pass. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Labiş springt en kopt de bal. Parrish probeert de bal aan de voet te houden. Kondrot rent richting de bal. Kondrot schiet op doel. Pirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:3

41e minuut.
Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić speelt de bal door. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Labiş passt de bal zonder na te denken. Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti geeft de bal voor. Baykal rent richting de bal. Baykal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 62%, OLML 38%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:3

48e minuut.
Baykal neemt de hoekschop. Brusquetti kopt de bal weg. Miazga heeft problemen om de bal te vangen. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:4

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akgün met een snelle inworp. Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti geeft de bal voor. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Baykal passt de bal met de wreef. Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti passt de bal met de wreef. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Parrish trapt de bal weg. Ludwiczak kopt de bal weg. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:5

56e minuut.
Fredborg met een sublieme pass. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Labiş rent richting de bal. Brusquetti met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel. Pirata bokst de bal weg. Brusquetti geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Brusquetti geeft de bal voor. Lauth verovert de bal door een tackle van achteren. Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een lange en hoge pass. Kondrot kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Lobo komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Baykal met een sublieme pass. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski passt de bal met de wreef. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bîrcan komt het veld opgelopen.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lauth trapt de bal weg van het doel. Ludwiczak kopt de bal weg. Baykal heeft problemen om de bal te vangen. Baykal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Manka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto onderschept slim de pass. Ricetto met een sublieme pass. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socea komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kreivis. Ludwiczak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ludwiczak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bîrcan springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 65%, OLML 35%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - OLML 0:5