Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLML KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
guardiola Tactiek dymy here
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
29 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 44
very good Schieten good
very good Passen good
very good Verdedigen solid


6e minuut.
Brusquetti rent richting de bal. Brusquetti passt de bal met de wreef. Baykal met een sublieme pass. Gonzalez Lobo rent richting de bal. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Catalano Dupuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîrcan is nu in balbezit. Catalano Dupuy is nu in balbezit. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Kondrot de bal. Miazga rent richting de bal. Miazga passt de bal met de wreef. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:1

12e minuut.
Klungelig pakt Manka de bal. Manka probeert naar een medespeler te passen. Jekić met een sublieme pass. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:2

13e minuut.
Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Lobo is nu in balbezit. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Bîrcan springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Gonzalez Lobo passt de bal in één keer door. Ludwiczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludwiczak geeft een lange en hoge pass. Baykal rent richting de bal. Baykal schiet op doel. Pirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Fredborg is nu in balbezit. Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Brusquetti ... Strafschop! Brusquetti krijgt een gele kaart. Adaçok is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adaçok legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Abu-Abdel passt de bal in één keer door. Michalczewski met een sublieme pass. Gonzalez Lobo rent richting de bal. Gonzalez Lobo geeft een hoge lob. Bîrcan maakt een snoekduik en kopt de bal. Pirata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Adaçok is nu in balbezit. Adaçok passt de bal zonder na te denken. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. Nghĩa Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:3

33e minuut.
Ricetto passt de bal zonder na te denken. Adaçok is nu in balbezit. Brusquetti is nu in balbezit. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kreivis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ludwiczak raakt geblesseerd tijdens het duel. Baykal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bîrcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 38%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 62%.
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:3

46e minuut.
Catalano Dupuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Catalano Dupuy passt de bal met de wreef. Michalczewski speelt de bal door. Gonzalez Lobo is nu in balbezit. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Pirata bokst de bal weg. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 3:3

58e minuut.
Gonzalez Lobo met een sublieme pass. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot passt de bal met de wreef. Baykal is nu in balbezit. Baykal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski met een sublieme pass. Daar is Gonzalez Lobo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonzalez Lobo geeft een hoge lob. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 4:3

62e minuut.
Inworp. Kreivis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto geeft de bal voor. Ludwiczak verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Baykal met een sublieme pass. Bîrcan is nu in balbezit. Met opzet legt Abu-Abdel zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Abu-Abdel moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Abu-Abdel schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

66e minuut.
Pirata met een harde bal richting middenveld. Ludwiczak kopt de bal weg. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Lauth de bal. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Gonzalez Lobo de bal. Gonzalez Lobo geeft de bal voor. Klungelig pakt Michalczewski de bal. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Labiş komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Manka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludwiczak geeft een hoge lob. Baykal kopt de bal weg. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Manka bereikt de bal nog maar net als eerste. Manka geeft een lange en hoge pass. Bîrcan kopt de bal weg. Labiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Labiş schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Labiş rent richting de bal. Labiş draait met de bal, schiet en ... Pirata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 5:3

77e minuut.
Ludwiczak met een sublieme pass. Gonzalez Lobo is nu in balbezit. Gonzalez Lobo passt de bal in één keer door. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Gonzalez Lobo passt de bal zonder na te denken. Brusquetti met een sublieme pass. Baykal is nu in balbezit. Baykal geeft een lange en hoge pass. Bîrcan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Socea komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Lobo is nu in balbezit. Gonzalez Lobo met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş schiet op doel. Paal! Pirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 6:3

84e minuut.
Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Labiş heeft problemen om de bal te vangen. Labiş speelt de bal door. Klungelig pakt Bîrcan de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... Pirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal geeft de bal voor. Klungelig pakt Bîrcan de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Klungelig pakt Baykal de bal. Baykal met een sublieme pass. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lauth de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 7:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 29%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 71%.
OLML - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 7:3