Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club Ruch.chorzów
Offwhite Tactiek nowa
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
21 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 38.5
good Schieten solid
adequate Passen poor
good Verdedigen good


9e minuut.
Rzepicha passt de bal zonder na te denken. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Reitmeyer. Reitmeyer krijgt een gele kaart. Bâtă raakt geblesseerd tijdens het duel. Rzepicha komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Rzepicha kopt de bal weg. Bâtă is nu in balbezit. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă schiet op doel. Kammer bokst de bal weg.

14e minuut.
Kićko speelt de bal door. Daar is Rzepicha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepicha passt de bal in één keer door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Ene rent richting de bal. Frączyński onderschept slim de pass. Frączyński speelt de bal door. Ilieş rent richting de bal. Ilieş geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Saleva kopt de bal weg. Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 1:0

26e minuut.
Saleva is nu in balbezit. Bruderek onderschept slim de pass. Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sjölund geeft een hoge lob. Peltmanis kopt de bal weg. Zika rent richting de bal. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Kammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 2:0

29e minuut.
Saleva rent richting de bal. Saleva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bruderek de bal. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 3:0

39e minuut.
Kićko met de inworp. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek passt de bal met de wreef. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Kammer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 25%, Ruch.chorzów 75%.
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 3:0

46e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù probeert naar een medespeler te passen. Rzepicha geeft een hoge lob. Bâtă krijgt zijn hoofd ertegen. Kammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 4:0

52e minuut.
Bâtă is nu in balbezit. Reitmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă onderschept slim de pass. Bâtă schiet op doel. Kammer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 5:0

56e minuut.
Tüptürk passt de bal met de wreef. Sariwa geeft een lange en hoge pass. Stroganov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő draait met de bal, schiet en ... Concepción bokst de bal weg.

64e minuut.
Ene onderschept slim de pass. Ene speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bruderek rent richting de bal. Bruderek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Tüptürk geeft de bal voor. Stroganov kopt de bal weg. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 6:0

78e minuut.
Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stroganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mérő bereikt de bal nog maar net als eerste. Mérő haalt uit met een fantastische trap. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tüptürk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha passt de bal met de wreef. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Reitmeyer geeft de bal voor. Klungelig pakt Gherghel de bal. Kićko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kićko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 42%, Ruch.chorzów 58%.
Sportis Social Football Club - Ruch.chorzów 6:0