Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sośnica FC Victoria Leszczyna
OF ATT Tactiek vic
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 45.7
matig Schieten goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Pungă speelt de bal door. Reynoso is nu in balbezit. Schifani begaat een overtreding. Reynoso is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stelmaszewski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Reynoso kopt de bal weg. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 0:1

12e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Rysman is nu in balbezit. Met opzet legt Schifani zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Schifani moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schifani schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

19e minuut.
Pandelescu is nu in balbezit. Apfeldorf is nu in balbezit. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu draait met de bal, schiet en ... Frakiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Apfeldorf is nu in balbezit. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso probeert naar een medespeler te passen. Pandelescu rent richting de bal. Pandelescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Pungă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Reynoso rent richting de bal. Reynoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Fremel met een snelle inworp. Espadachin rent richting de bal. De Ganay verovert de bal door een tackle van achteren. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. Serra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 53%, FC Victoria Leszczyna 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 1:1

51e minuut.
Stelmaszewski probeert naar een medespeler te passen. Apfeldorf is nu in balbezit. Pandelescu verovert de bal door een tackle van achteren. Pandelescu schiet op doel. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pandelescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rastiello komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dimita met een harde bal richting middenveld. Pungă kopt de bal weg. Rastiello rent richting de bal. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reynoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 1:2

80e minuut.
Pungă probeert naar een medespeler te passen. Reynoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pungă probeert naar een medespeler te passen. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 56%, FC Victoria Leszczyna 44%.
AC Sośnica - FC Victoria Leszczyna 1:3