Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Victoria Leszczyna AC Sośnica
vic Tactiek OF ATT
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
16 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 33.5
good Schieten weak
good Passen poor
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Espadachin verovert de bal door een tackle van achteren. Bláthy rent richting de bal. Rysman begaat een overtreding. Rysman krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Stelmaszewski onderschept slim de pass. Stelmaszewski passt de bal zonder na te denken. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello schiet op doel. Dimita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Vandenbergh rent richting de bal. Pungă verovert de bal door een tackle van achteren. Pungă geeft een hoge lob. Rastiello rent richting de bal. Rastiello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pungă met een snelle inworp. Stelmaszewski speelt de bal door. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
De Ganay onderschept slim de pass. Kantola geeft een lange en hoge pass. Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello onderschept slim de pass. Rastiello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - AC Sośnica 1:0

42e minuut.
Vandenbergh probeert de bal aan de voet te houden. Pungă rent richting de bal. Pungă passt de bal in één keer door. Reynoso is nu in balbezit. Reynoso schiet op doel. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 39%, AC Sośnica 61%.
FC Victoria Leszczyna - AC Sośnica 1:0

48e minuut.
Reynoso draait met de bal, schiet en ... Frakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Rastiello is nu in balbezit. Rastiello schiet op doel. Dimita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Frakiewicz rent richting de bal. Reynoso verovert de bal door een tackle van achteren. Reynoso geeft een lange en hoge pass. Rastiello bereikt de bal nog maar net als eerste. Rastiello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Victoria Leszczyna - AC Sośnica 2:0

65e minuut.
Bláthy speelt de bal door. Choszczewski is nu in balbezit. Kantola tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kantola krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Victoria Leszczyna 31%, AC Sośnica 69%.
FC Victoria Leszczyna - AC Sośnica 2:0