Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#mafialeosia Fc Karolówka
LFC Tactiek attack1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Daar is Dickson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dickson speelt de bal door. Daar is Szczerban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal in één keer door. Mösler speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban geeft een hoge lob. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drabik rent richting de bal. Drabik schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 0:1

7e minuut.
Rylik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler speelt de bal door. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik draait met de bal, schiet en ... Kostikas bokst de bal weg. Szczerban rent richting de bal. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 0:2

9e minuut.
Santos Palicio geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Babski de bal onder controle te krijgen. Mösler kopt de bal weg. Daar is Drabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Szczerban is nu in balbezit. Szczerban geeft een hoge lob. Drabik springt en kopt de bal. Daar is Klingler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostikas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Klingler onderschept slim de pass. Klingler probeert naar een medespeler te passen. Quang Long speelt de bal door. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rylik is nu in balbezit. Biżek verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka onderschept slim de pass. Gałuszka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Dickson speelt de bal door. Santos Palicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Palicio probeert naar een medespeler te passen. Drabik is nu in balbezit. Drabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 0:3

32e minuut.
Klungelig pakt Mösler de bal. Oncică is nu in balbezit. Oncică passt de bal zonder na te denken. Drabik rent richting de bal. Drabik schiet op doel. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mösler geeft een hoge lob. Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Santos Palicio zal de hoekschop nemen. Drabik krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 0:4

40e minuut.
Koselski passt de bal met de wreef. Kułyk rent richting de bal. Kułyk passt de bal met de wreef. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kułyk is nu in balbezit. Kułyk passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 59%, Fc Karolówka 41%.
#mafialeosia - Fc Karolówka 1:4

46e minuut.
Inworp. Rupiński komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Gałuszka kopt de bal weg. Kramski heeft problemen om de bal te vangen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klingler verovert de bal door een tackle van achteren. Klingler geeft de bal voor. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 2:4

60e minuut.
Rasiak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klingler geeft een hoge lob. Daar is Pizzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pizzetto speelt de bal door. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rylik passt de bal zonder na te denken. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Misarko begaat een overtreding. Misarko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Drabik is nu in balbezit. Drabik passt de bal in één keer door. Szczerban rent richting de bal. Szczerban draait met de bal, schiet en ... Klingler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Santos Palicio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Drabik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Fc Karolówka 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 48%, Fc Karolówka 52%.
#mafialeosia - Fc Karolówka 2:5