Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka Sągorsi
attack1 Tactiek LFC
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 39.1
solid Schieten adequate
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Dickson geeft een lange en hoge pass. Groznik kopt de bal weg. Mösler geeft de bal voor. Drabik rent richting de bal. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Kostikas bokst de bal weg.

11e minuut.
Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Czeremcha de bal. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Groznik verovert de bal door een tackle van achteren. Groznik geeft de bal voor. Misarko speelt de bal door. Gałuszka rent richting de bal. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sągorsi 0:1

27e minuut.
Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacholczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Biżek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rupiński probeert de bal met de borst te controleren. Drabik rent richting de bal. Drabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Karolówka - Sągorsi 1:1

32e minuut.
Daar is Cysarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Long geeft de bal voor. Pizzetto heeft problemen om de bal te vangen. Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mösler met een sublieme pass. Drabik is nu in balbezit. Koselski is nu in balbezit. Drabik verovert de bal door een tackle van achteren. Drabik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Pizzetto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kułyk met de inworp. Czeremcha is nu in balbezit. Czeremcha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 45%, Sągorsi 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Karolówka - Sągorsi 1:1

46e minuut.
Rylik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Czeremcha rent richting de bal. Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler met een sublieme pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik draait met de bal, schiet en ... Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Biżek rent richting de bal. Czeremcha verovert de bal door een tackle van achteren. Czeremcha met een sublieme pass. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel. Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Long verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Long speelt de bal door. Gałuszka is nu in balbezit. Gałuszka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Doeltrap. Qualizza komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Qualizza niet meer kan verder spelen. Szerszunowicz komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Kramski onderschept slim de pass. Kramski geeft een hoge lob. Drabik rent richting de bal. Drabik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sągorsi 2:1

78e minuut.
Rylik is nu in balbezit. Rylik passt de bal in één keer door. Faryński probeert naar een medespeler te passen. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Jiaolong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Gałuszka rent richting de bal. Misarko rent richting de bal. Gałuszka begaat een overtreding. Misarko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Misarko kan niet meer verder spelen. Kuder komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Biżek geeft een hoge lob. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Mösler speelt de bal door. Drabik rent richting de bal. Drabik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pizzetto geeft de bal voor. Drabik probeert de bal aan de voet te houden. Koselski rent richting de bal. Drabik verovert de bal door een tackle van achteren. Drabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sągorsi 3:1

88e minuut.
Rylik rent richting de bal. Rylik passt de bal zonder na te denken. Pizzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sągorsi 3:2

90e minuut.
Pacholczyk passt de bal met de wreef. Quang Long probeert naar een medespeler te passen. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz geeft de bal voor. Drabik maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Sągorsi 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 34%, Sągorsi 66%.
Fc Karolówka - Sągorsi 4:2