Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
Offwhite Tactiek dymy here
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
49.1 gemiddelde waardering 45.5
good Schieten solid
adequate Passen good
very good Verdedigen solid


2e minuut.
Miazga onderschept slim de pass. Miazga geeft een lange en hoge pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kreivis is nu in balbezit. Jekić rent richting de bal. Jekić probeert naar een medespeler te passen. Adaçok rent richting de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zika rent richting de bal. Zika passt de bal met de wreef. Ene speelt de bal door. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Miazga speelt de bal door. Kreivis is nu in balbezit. Kreivis passt de bal met de wreef. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:1

19e minuut.
Kreivis kopt de bal weg. Jekić is nu in balbezit. Jekić passt de bal in één keer door. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jekić rent richting de bal. Jekić passt de bal zonder na te denken. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:2

27e minuut.
Kreivis speelt de bal door. Adaçok rent richting de bal. Jekić rent richting de bal. Jekić schiet op doel. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:3

30e minuut.
Miazga onderschept slim de pass. Miazga geeft een hoge lob. Adaçok kopt de bal weg. Jekić rent richting de bal. Jekić draait met de bal, schiet en ... Concepción bokst de bal weg. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:4

33e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko passt de bal in één keer door. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek draait met de bal, schiet en ... Parrish probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Parrish geeft een hoge lob. Kreivis rent richting de bal. Kreivis passt de bal met de wreef. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg.

38e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Junkkari onderschept slim de pass. Junkkari passt de bal met de wreef. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Concepción bokst de bal weg.

42e minuut.
Junkkari speelt de bal door. Jekić is nu in balbezit. Jekić probeert naar een medespeler te passen. Adaçok rent richting de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 52%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 48%.
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:4

48e minuut.
Junkkari is nu in balbezit. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bâtă passt de bal zonder na te denken. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Kreivis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreivis geeft een lange en hoge pass. Adaçok kopt de bal weg. Jekić is nu in balbezit. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kićko heeft problemen om de bal te vangen. Rzepicha is nu in balbezit. Rzepicha passt de bal in één keer door. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:4

59e minuut.
Junkkari geeft een lange en hoge pass. Ilieş heeft problemen om de bal te vangen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok schiet op doel. Concepción maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:5

61e minuut.
Zordan rent richting de bal. Zordan geeft een lange en hoge pass. Jekić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adaçok is nu in balbezit. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. Concepción probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adaçok de bal. Adaçok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Zika rent richting de bal. Zika geeft een lange en hoge pass. Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Miazga kan de bal niet met de borst controleren. Zika verovert de bal door een tackle van achteren. Zika met een sublieme pass. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jekić rent richting de bal. Jekić passt de bal zonder na te denken. Ricetto rent richting de bal. Ricetto schiet op doel. Concepción probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:6

69e minuut.
Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauth onderschept slim de pass. Lauth geeft de bal voor. Jekić rent richting de bal. Jekić draait met de bal, schiet en ... Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Abu-Abdel geeft de bal voor. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Ene passt de bal in één keer door. Zika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zika geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Lauth geeft een lange en hoge pass. Adaçok speelt de bal door. Peltmanis verovert de bal door een tackle van achteren. Jekić is nu in balbezit. Jekić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kreivis passt de bal zonder na te denken. Jekić is nu in balbezit. Adaçok rent richting de bal. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adaçok rent richting de bal. Adaçok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:7

85e minuut.
Kreivis met een sublieme pass. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal zonder na te denken. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić passt de bal met de wreef. Ricetto rent richting de bal. Ricetto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 43%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 57%.
Sportis Social Football Club - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:8