Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-02 20:31
  • Competitiewedstrijd: Liga V.192 [del]
  • Stadion: OLML Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 21234
OLML Ruch.chorzów
guardiola Tactiek nowa
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.4 gemiddelde waardering 36.7
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
goed Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Brusquetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brusquetti met een sublieme pass. Klungelig pakt Baykal de bal. Baykal geeft een hoge lob. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal. Kammer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Reitmeyer geeft de bal voor. Novak rent richting de bal. Szamosi rent richting de bal. Szamosi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Ludwiczak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gonzalez Lobo komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Sariwa probeert naar een medespeler te passen. Baykal met een sublieme pass. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sjölund de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Brusquetti is nu in balbezit. Brusquetti passt de bal met de wreef. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 1:0

34e minuut.
Reitmeyer geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gonzalez Lobo de bal. Gonzalez Lobo geeft een lange en hoge pass. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cantù rent richting de bal. Michalczewski onderschept slim de pass. Michalczewski geeft een lange en hoge pass. Kondrot maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 42%, Ruch.chorzów 58%.
OLML - Ruch.chorzów 1:0

51e minuut.
Akgün passt de bal met de wreef. Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kammer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Sariwa probeert naar een medespeler te passen. Gonzalez Lobo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalez Lobo probeert naar een medespeler te passen. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 2:0

65e minuut.
Baykal bereikt de bal nog maar net als eerste. Baykal geeft de bal voor. Kondrot heeft problemen om de bal te vangen. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantù onderschept slim de pass. Kondrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kondrot krijgt een gele kaart. Cantù raakt geblesseerd tijdens het duel. Labiş komt het veld opgelopen. Cantù zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Akgün passt de bal zonder na te denken. Bîrcan heeft problemen om de bal te vangen. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 3:0

72e minuut.
Szamosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fredborg onderschept slim de pass. Fredborg geeft een lange en hoge pass. Labiş is nu in balbezit. Labiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 4:0

77e minuut.
Labiş passt de bal zonder na te denken. Saleva rent richting de bal. Saleva geeft een lange en hoge pass. Brusquetti geeft de bal voor. Bîrcan is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Baykal neemt de hoekschop. Bîrcan kopt de bal weg. Klungelig pakt Brusquetti de bal. Brusquetti schiet op doel. Saleva probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bîrcan kopt de bal weg. Kammer met een sublieme pass. Akgün kopt de bal weg. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Reitmeyer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Lobo met een snelle inworp. Labiş rent richting de bal. Labiş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tüptürk probeert naar een medespeler te passen. Akgün bereikt de bal nog maar net als eerste. Novak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akgün wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Akgün kan niet meer verder spelen. Dachev komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Bîrcan speelt de bal door. Labiş is nu in balbezit. Daar is Labiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labiş haalt uit met een fantastische trap. Kammer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 5:0

87e minuut.
Brusquetti rent richting de bal. Brusquetti geeft een hoge lob. Gonzalez Lobo rent richting de bal. Gonzalez Lobo geeft een hoge lob. Bîrcan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - Ruch.chorzów 6:0

88e minuut.
Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa passt de bal in één keer door. Daar is Bîrcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîrcan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 36%, Ruch.chorzów 64%.
OLML - Ruch.chorzów 6:0