Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka AC Sośnica
attack1 Tactiek OF ATT
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
25 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 36.8
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen goed


5e minuut.
Misarko kopt de bal weg. Bláthy rent richting de bal. Bláthy met een sublieme pass. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Bláthy de bal. Mösler met een sublieme pass. Klungelig pakt Szczerban de bal. Santos Palicio is nu in balbezit. Santos Palicio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Mösler passt de bal zonder na te denken. Oncică bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică passt de bal zonder na te denken. Drabik is nu in balbezit. Drabik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Dickson met een sublieme pass. Drabik is nu in balbezit. Drabik speelt de bal door. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Mösler met een sublieme pass. Drabik is nu in balbezit. Oncică is nu in balbezit. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Dimita bokst de bal weg. Daar is Frakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drabik is nu in balbezit. Drabik draait met de bal, schiet en ... Dimita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 1:0

24e minuut.
Santos Palicio probeert naar een medespeler te passen. Mösler is nu in balbezit. Mösler passt de bal zonder na te denken. Drabik rent richting de bal. Drabik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 2:0

25e minuut.
Blakemore passt de bal zonder na te denken. Dickson probeert naar een medespeler te passen. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 3:0

26e minuut.
Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică verovert de bal door een tackle van achteren. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban draait met de bal, schiet en ... Dimita bokst de bal weg. Drabik is nu in balbezit. Drabik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 4:0

32e minuut.
Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz rent richting de bal. Szczerban onderschept slim de pass. Szczerban schiet op doel. Dimita bokst de bal weg.

34e minuut.
Jiaolong trapt de bal weg van het doel. Daar is Bláthy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Szczerban geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bláthy geeft een hoge lob. Kramski heeft problemen om de bal te vangen. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 4:1

42e minuut.
Apfeldorf rent richting de bal. Apfeldorf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oncică met de inworp. Biżek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 33%, AC Sośnica 67%.
Fc Karolówka - AC Sośnica 4:1

50e minuut.
Pizzetto geeft de bal voor. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz onderschept slim de pass. Mösler is nu in balbezit. Mösler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pizzetto speelt de bal door. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban met een sublieme pass. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Blakemore geeft een hoge lob. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski passt de bal zonder na te denken. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică onderschept slim de pass. Oncică probeert naar een medespeler te passen. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Fremel met een sublieme pass. Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek passt de bal in één keer door. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Drabik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dickson passt de bal in één keer door. Drabik rent richting de bal. Drabik passt de bal zonder na te denken. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Szczerban rent richting de bal. Mösler speelt de bal door. Drabik rent richting de bal. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Oncică passt de bal met de wreef. Mösler rent richting de bal. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel. Paal!

75e minuut.
Pizzetto is nu in balbezit. Pizzetto geeft de bal voor. Vandenbergh kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski geeft de bal voor. Jiaolong bokst de bal weg.

80e minuut.
Mösler onderschept slim de pass. Mösler passt de bal in één keer door. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel. Dimita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Drabik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacholczyk komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Blakemore geeft een hoge lob. Choszczewski kopt de bal weg. De Ganay is nu in balbezit. De Ganay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - AC Sośnica 4:2

87e minuut.
Oncică is nu in balbezit. Oncică passt de bal in één keer door. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 36%, AC Sośnica 64%.
Fc Karolówka - AC Sośnica 4:2