Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Sośnica Fc Karolówka
OF ATT Tactiek attack1
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 43.1
average Schieten solid
weak Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Fremel geeft de bal voor. Choszczewski kopt de bal weg. Biżek rent richting de bal. De Ganay verovert de bal door een tackle van achteren. De Ganay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vandenbergh passt de bal in één keer door. De Ganay bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ganay passt de bal met de wreef. Choszczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Choszczewski schiet op doel. Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Fc Karolówka 1:0

23e minuut.
Pacholczyk geeft de bal voor. Vandenbergh kopt de bal weg. Choszczewski rent richting de bal. Choszczewski draait met de bal, schiet en ... Jiaolong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Fc Karolówka 2:0

26e minuut.
Darniak geeft de bal voor. Apfeldorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik onderschept slim de pass. Drabik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Sośnica - Fc Karolówka 2:1

29e minuut.
Kramski passt de bal zonder na te denken. Bláthy is nu in balbezit. Bláthy met een sublieme pass. Fremel is nu in balbezit. Fremel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kramski geeft de bal voor. Oncică kopt de bal weg. Schifani heeft problemen om de bal te vangen. Mösler geeft een hoge lob. Drabik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 42%, Fc Karolówka 58%.
AC Sośnica - Fc Karolówka 2:1

46e minuut.
Fremel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramski onderschept slim de pass. Kramski probeert naar een medespeler te passen. Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Kramski verovert de bal door een tackle van achteren. Kramski geeft een hoge lob. Drabik rent richting de bal. Drabik haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Sośnica - Fc Karolówka 2:2

79e minuut.
Drabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabik passt de bal met de wreef. Apfeldorf rent richting de bal. Pacholczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Darniak speelt de bal door. Drabik is nu in balbezit. Drabik passt de bal met de wreef. Pacholczyk rent richting de bal. Pacholczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Misarko geeft een hoge lob. Blakemore is nu in balbezit. Drabik onderschept slim de pass. Drabik heeft problemen om de bal te vangen. Drabik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Sośnica 47%, Fc Karolówka 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC Sośnica - Fc Karolówka 2:2