Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka Ruch.chorzów
attack1 Tactiek nowa
45% Balbezit 55%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 39
adequate Schieten solid
very good Passen weak
good Verdedigen good


2e minuut.
Sariwa geeft een lange en hoge pass. Mérő kopt de bal weg. Biżek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sadik bereikt de bal nog maar net als eerste. Sadik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Ruch.chorzów 0:1

12e minuut.
Saleva kopt de bal weg. Cantù bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dickson krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mösler onderschept slim de pass. Mösler geeft een hoge lob. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Karolówka - Ruch.chorzów 1:1

39e minuut.
Kammer trapt de bal weg. Saleva kopt de bal weg. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghel geeft een hoge lob. Frączyński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 42%, Ruch.chorzów 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Karolówka - Ruch.chorzów 1:1

47e minuut.
Inworp. Santos Palicio met een snelle inworp. Dickson is nu in balbezit. Mösler geeft de bal voor. Pacholczyk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Palicio met een snelle inworp. Gherghel is nu in balbezit. Dickson verovert de bal door een tackle van achteren. Dickson geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Pacholczyk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kammer probeert naar een medespeler te passen. Dickson heeft problemen om de bal te vangen. Dickson geeft de bal voor. Oncică geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tüptürk met een sublieme pass. Frączyński heeft problemen om de bal te vangen. Frączyński met een sublieme pass. Sadik rent richting de bal. Sadik haalt uit met een fantastische trap. Jiaolong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Santos Palicio speelt de bal door. Szczerban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cantù. Szczerban moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szczerban kan niet meer verder spelen. Drabik komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dickson neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pacholczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - Ruch.chorzów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 46%, Ruch.chorzów 54%.
Fc Karolówka - Ruch.chorzów 2:1