Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OLML AC Sośnica
guardiola Tactiek OF ATT
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 34.8
excellent Schieten average
very good Passen weak
solid Verdedigen good


8e minuut.
Apfeldorf kopt de bal weg. Inworp. Baykal met een snelle inworp. Brusquetti geeft de bal voor. Kondrot springt en kopt de bal. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 1:0

9e minuut.
Bîrcan verovert de bal door een tackle van achteren. Bîrcan passt de bal zonder na te denken. Michalczewski rent richting de bal. Michalczewski geeft de bal voor. Dimita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 2:0

10e minuut.
Labiş passt de bal in één keer door. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot passt de bal met de wreef. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Schifani is nu in balbezit. Bîrcan verovert de bal door een tackle van achteren. Bîrcan passt de bal in één keer door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Apfeldorf is nu in balbezit. Apfeldorf geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baykal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brusquetti geeft een hoge lob. Paal! Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kondrot controleert de bal met de borst.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Daar is Bîrcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baykal is nu in balbezit. Baykal passt de bal in één keer door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 3:0

33e minuut.
Brusquetti met een sublieme pass. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Baykal onderschept slim de pass. Baykal geeft een hoge lob. Kondrot krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

36e minuut.
Kondrot rent richting de bal. Klungelig pakt Kondrot de bal. Kondrot passt de bal zonder na te denken. Daar is Bîrcan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Baykal rent richting de bal. Baykal probeert naar een medespeler te passen. Michalczewski rent richting de bal. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot schiet op doel. Dimita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 32%, AC Sośnica 68%.
OLML - AC Sośnica 3:0

48e minuut.
Labiş verovert de bal door een tackle van achteren. Labiş geeft een lange en hoge pass. Kondrot kopt de bal weg. Bîrcan heeft problemen om de bal te vangen. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

50e minuut.
Kondrot is nu in balbezit. Frakiewicz onderschept slim de pass. Frakiewicz geeft een hoge lob. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Apfeldorf is nu in balbezit. Kondrot onderschept slim de pass. Kondrot passt de bal in één keer door. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Brusquetti de bal. Brusquetti geeft een lange en hoge pass. Bîrcan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîrcan geeft een lange en hoge pass. Kondrot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 4:0

59e minuut.
De Ganay passt de bal zonder na te denken. Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak passt de bal in één keer door. Kondrot rent richting de bal. Kondrot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Baykal geeft de bal voor. Frakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 5:0

62e minuut.
Bîrcan speelt de bal door. Klungelig pakt Kondrot de bal. Michalczewski met een sublieme pass. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Ludwiczak is nu in balbezit. Ludwiczak passt de bal met de wreef. Bîrcan rent richting de bal. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 6:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzalez Lobo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Vandenbergh geeft de bal voor. Nghĩa Dũng met een sublieme pass. Michalczewski controleert de bal met de borst. Ludwiczak geeft de bal voor. Bîrcan maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kondrot de bal onder controle te krijgen. Dimita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan haalt uit met een fantastische trap. Kondrot probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gonzalez Lobo met de inworp. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Baykal geeft een lange en hoge pass. Kondrot springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 7:0

77e minuut.
Ludwiczak rent richting de bal. Ludwiczak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kondrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Dimita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 8:0

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Socea komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Michalczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalczewski probeert naar een medespeler te passen. Kondrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondrot haalt uit met een fantastische trap. Dimita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OLML - AC Sośnica 9:0

90e minuut.
Gonzalez Lobo passt de bal zonder na te denken. Michalczewski is nu in balbezit. Michalczewski passt de bal zonder na te denken. Kondrot is nu in balbezit. Kondrot draait met de bal, schiet en ... Dimita bokst de bal weg. Bîrcan is nu in balbezit. Bîrcan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OLML 27%, AC Sośnica 73%.
OLML - AC Sośnica 9:0