Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
#mafialeosia Sportis Social Football Club
LFC Tactiek Offwhite
46% Balbezit 54%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 46.9
adequate Schieten good
average Passen average
good Verdedigen good


4e minuut.
Rupiński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kićko met een snelle inworp. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Zika is nu in balbezit. Zika geeft een lange en hoge pass. Koselski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kostikas met een harde bal richting middenveld. Ilieş probeert naar een medespeler te passen. Zika bereikt de bal nog maar net als eerste. Zika passt de bal zonder na te denken. Groznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zika zal de hoekschop nemen. Bâtă springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
#mafialeosia - Sportis Social Football Club 0:1

10e minuut.
Quang Long passt de bal met de wreef. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha begaat een overtreding. Czeremcha krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Koselski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruderek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cysarz onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ene met de inworp. Zika rent richting de bal. Zika geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Rylik rent richting de bal. Bâtă begaat een overtreding. Bâtă krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Rzepicha passt de bal in één keer door. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha passt de bal in één keer door. Kułyk probeert naar een medespeler te passen. Kićko is nu in balbezit. Kićko geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 74%, Sportis Social Football Club 26%.
#mafialeosia - Sportis Social Football Club 0:1

46e minuut.
Qualizza komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Ilieş passt de bal zonder na te denken. Rzepicha probeert naar een medespeler te passen. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Zika rent richting de bal. Daar is Zika, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zika speelt de bal door. Rzepicha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Doeltrap. Qualizza trapt de bal weg. Ilieş kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bâtă de bal onder controle te krijgen. Bâtă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cysarz geeft een lange en hoge pass. Peltmanis kopt de bal weg. Daar is Rylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzepicha geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Koselski kopt de bal weg. Kićko is nu in balbezit. Kićko passt de bal in één keer door. Bâtă is nu in balbezit. Bâtă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: #mafialeosia 69%, Sportis Social Football Club 31%.
#mafialeosia - Sportis Social Football Club 0:1