Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sportis Social Football Club Sągorsi
Offwhite Tactiek LFC
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 42.2
goed Schieten redelijk
matig Passen redelijk
solide Verdedigen solide


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Koselski de bal onder controle te krijgen. Bruderek met een sublieme pass. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kićko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kićko verovert de bal door een tackle van achteren. Zordan speelt de bal door. Bruderek speelt de bal door. Zika is nu in balbezit. Zika draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Groznik verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bruderek. Groznik raakt geblesseerd tijdens het duel. Koselski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gałuszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gałuszka draait met de bal, schiet en ... Concepción kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Rzepicha is nu in balbezit. Bruderek is nu in balbezit. Rzepicha geeft de bal voor. Bâtă rent richting de bal. Bâtă schiet op doel. Kostikas bokst de bal weg.

13e minuut.
Rzepicha onderschept slim de pass. Rzepicha geeft een hoge lob. Bâtă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bruderek rent richting de bal. Bruderek schiet op doel. Kostikas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Ilieş geeft een lange en hoge pass. Daar is Rupiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Sągorsi 1:0

37e minuut.
Koselski is nu in balbezit. Bruderek verovert de bal door een tackle van achteren. Bruderek passt de bal met de wreef. Bâtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă haalt uit met een fantastische trap. Kostikas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Faryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş geeft de bal voor. Bâtă heeft problemen om de bal te vangen. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sportis Social Football Club - Sągorsi 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 39%, Sągorsi 61%.
Sportis Social Football Club - Sągorsi 2:0

46e minuut.
Groznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Groznik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zika met de inworp. Bruderek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gałuszka probeert naar een medespeler te passen. Quang Long rent richting de bal. Quang Long speelt de bal door. Czeremcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeremcha draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ilieş is nu in balbezit. Gałuszka verovert de bal door een tackle van achteren. Stroganov speelt de bal door. Czeremcha rent richting de bal. Czeremcha draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Bâtă rent richting de bal. Bâtă draait met de bal, schiet en ... Rupiński kopt de bal weg. Bruderek is nu in balbezit. Bruderek schiet op doel. Kostikas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kostikas trapt de bal weg. Gałuszka kopt de bal weg. Kułyk is nu in balbezit. Kułyk haalt uit met een fantastische trap. Concepción werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Faryński is nu in balbezit. Ilieş onderschept slim de pass. Ilieş speelt de bal door. Bâtă rent richting de bal. Bâtă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sportis Social Football Club 33%, Sągorsi 67%.
Sportis Social Football Club - Sągorsi 2:0