Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Karolówka KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast
attack1 Tactiek dymy here
64% Balbezit 36%
17% Spel op eigen helft 83%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 25.9
good Schieten poor
solid Passen poor
average Verdedigen adequate


8e minuut.
Inworp. Oncică met een snelle inworp. Biżek met een sublieme pass. Santos Palicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos Palicio geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Santos Palicio passt de bal met de wreef. Daar is Santos Palicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Palicio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mösler de bal. Mösler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mai Hoàng rent richting de bal. Dickson is nu in balbezit. Dickson speelt de bal door. Szczerban rent richting de bal. Szczerban haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mösler kopt de bal weg. Daar is Santos Palicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santos Palicio geeft de bal voor. Szczerban is nu in balbezit. Szczerban schiet op doel. Atachi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Oncică probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Shchirik. Oncică raakt geblesseerd tijdens het duel. Biżek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szczerban krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Santos Palicio passt de bal in één keer door. Mösler rent richting de bal. Mösler met een sublieme pass. Daar is Oncică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rüstəmbəyli trapt de bal weg. Dickson kopt de bal weg. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler probeert naar een medespeler te passen. Santos Palicio rent richting de bal. Santos Palicio geeft een hoge lob. Szczerban springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 18%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 82%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Karolówka - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 0:0

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atachi met een harde bal richting middenveld. Dickson kopt de bal weg. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Mösler verovert de bal door een tackle van achteren. Mösler speelt de bal door. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk schiet op doel. Atachi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 1:0

58e minuut.
Chapega geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Santos Palicio met een snelle inworp. Szczerban bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerban geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pacholczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Karolówka - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:0

62e minuut.
Mai Hoàng geeft een lange en hoge pass. Inworp. Santos Palicio met de inworp. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dickson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Shchirik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică rent richting de bal. Oncică passt de bal met de wreef. Szczerban rent richting de bal. Szczerban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cveklić geeft de bal voor. Oncică kopt de bal weg. Mösler is nu in balbezit. Pacholczyk is nu in balbezit. Pacholczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Szczerban is nu in balbezit. Mösler bereikt de bal nog maar net als eerste. Mösler passt de bal in één keer door. Pacholczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacholczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Pacholczyk passt de bal zonder na te denken. Santos Palicio rent richting de bal. Santos Palicio geeft de bal voor. Szczerban springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Biżek passt de bal met de wreef. Mösler rent richting de bal. Mösler passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Santos Palicio de bal. Santos Palicio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Oncică zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Biżek passt de bal met de wreef. Mösler is nu in balbezit. Mösler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Karolówka 17%, KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 83%.
Fc Karolówka - KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 2:0